Ev Sahibini Evde Bulamayınca Kapıya Terlik Asmak
-
Arkadaşlar bayramda evde bizi bulamayan bi komşu kapıya annemin terliğini asmış gitmiş. Ulan bu ne demek tehdit mi ediyorlar acaba diye düşünürken internette bi yerde rastladım. Heralde böyle bi adet varmış. Sizlerde biliyormusunuz böyle bi şeyi. Çok ilgincime gitti.
-
geldik ama evde yoktunuz gibi birşey mi.?
-
telefon kullanmazsın anlarımda okuma yazmada mı yok :D güzel adetmiş ama sevdim
-
zalimadam bunu yazdı
geldik ama evde yoktunuz gibi birşey mi.?
Evet aynen öyle. Binayı gez herkesin terliğini kapılara as. Aslında psikopat işi gibi. Benim de hoşuma gitti
-
Sizde kapıda terlik bırakmayın, gelip terlik bulamayınca mavi ekran verip reset atsın.
-
Mustafa bunu yazdı
Sizde kapıda terlik bırakmayın, gelip terlik bulamayınca mavi ekran verip reset atsın.
Duser kapinin onune bayilir filan.
-
aynısını bana yapıcaklar bende acaba biri teşkomu kuruyor derim :) haklısınız
-
kapıya 220 volt elektrik ver görsün ebesininkini
bak bakalım bir daha asabiliyormu
muhtemelen ölür -
DaveReed bunu yazdı
kapıya 220 volt elektrik ver görsün ebesininkini
bak bakalım bir daha asabiliyormu
muhtemelen ölürskakjsakjsajka : D:D:
Ulan: D :D
Kahkaha attım yemin eidoyrum.
-
burakayser bunu yazdı
Arkadaşlar bayramda evde bizi bulamayan bi komşu kapıya annemin terliğini asmış gitmiş. Ulan bu ne demek tehdit mi ediyorlar acaba diye düşünürken internette bi yerde rastladım. Heralde böyle bi adet varmış. Sizlerde biliyormusunuz böyle bi şeyi. Çok ilgincime gitti.
:) evet çok denk geldim.
şimdi söyleyim şimdi aynı kişi gelir sen yine telaş yaparsın.
kapıya terlik aslılır, terlikler ters çevrilir. kapının önündeki herhangi bir şeyin yeri değiştirilir. bir düzen ne varsa o bozulur.
sakın annenler evde yokken kapıda bekleme ne olur ne olmaz :))
nasıl hiç duymadınız.
bak şimdi o kişi kendini ifşa edecek ilerleyen günlerde mesela"meltem hanım yoktunuz ayakkabı astım" diyecek.
o geldiğinin kanıtı yani. yakın akrabam çok yapardı. :))
-
futurist bunu yazdıburakayser bunu yazdı
:) evet çok denk geldim.
şimdi söyleyim şimdi aynı kişi gelir sen yine telaş yaparsın.
kapıya terlik aslılır, terlikler ters çevrilir. kapının önündeki herhangi bir şeyin yeri değiştirilir. bir düzen ne varsa o bozulur.
sakın annenler evde yokken kapıda bekleme ne olur ne olmaz :))
nasıl hiç duymadınız.
bak şimdi o kişi kendini ifşa edecek ilerleyen günlerde mesela"meltem hanım yoktunuz ayakkabı astım" diyecek.
o geldiğinin kanıtı yani. yakın akrabam çok yapardı. :))
ilginçmiş kargo firmalarının bir ders çıkarması gerekiyor