Evde Almanca Öğrenmek İstiyorum?
-
Merhaba müritler,
Evde Almanca öğrenmek istiyorum. Kullanabilceğim kaliteli eğitim setleri nelerdir? Hangi kaynaklara başvurmalıyım?
-
70 lerin alman pron filmleri ile başla hocam :p
Şaka bir yana Rosetta Stone dene hocam.
-
janni bunu yazdı
Hemen araştırıyorum hocam
-
janni bunu yazdı
Hocam çok pahalıymış be. :D
Warez bulabilir miyiz, zamunda'ya girebilsem girip bakcam da superonline kaltaklık yaptığından yok malesef. :D
isohunt'tan bakayım bi tam ne indirceğimi de bilmiyorum. :D
-
Hocam almancam.com'u önerebilirm konu anlatımlı bütün konuları var
-
Persebar bunu yazdı
Hocam almancam.com'u önerebilirm konu anlatımlı bütün konuları var
Hocam ben onu google'dan yakaladım da çokk karışık geldi ya ne yalan söylim
-
Ben sana şunu söyliyeyim hocam öncelikle kız arkadaşım şu an avusturyada üniversite okuyor dili almanca olduğu için kursa gidiyor her ne ise çok söyledim canım banada öğret diye denedik olmuyor evde otururken öğrenilecek bir dil değil bence kursuna gidip pratik yapman şart ve son uyarımda kendimce söylüyorum örneğin: 'stragen' almanca okunuşu: şıtragen ingilizce okunuşu: şıtragın yani diyeceğim şu eğer temelinde bile hafızana yerleşmiş yada şuan ingilizce biliyorsan almancayada kafayı takmışsan ya ingilizceyi unut yada almancayı he dersen ki ben ikisinide konuşur böyle bir ayrımı hiç zorlanmadan yaparım o zaman kolay gelsin :)
-
Persebar bunu yazdı
Ben sana şunu söyliyeyim hocam öncelikle kız arkadaşım şu an avusturyada üniversite okuyor dili almanca olduğu için kursa gidiyor her ne ise çok söyledim canım banada öğret diye denedik olmuyor evde otururken öğrenilecek bir dil değil bence kursuna gidip pratik yapman şart ve son uyarımda kendimce söylüyorum örneğin: 'stragen' almanca okunuşu: şıtragen ingilizce okunuşu: şıtragın yani diyeceğim şu eğer temelinde bile hafızana yerleşmiş yada şuan ingilizce biliyorsan almancayada kafayı takmışsan ya ingilizceyi unut yada almancayı he dersen ki ben ikisinide konuşur böyle bir ayrımı hiç zorlanmadan yaparım o zaman kolay gelsin :)
hocam "örneğin: 'stragen' almanca okunuşu: şıtragen" yazmışsın ya, ben kelimeyi ilk gördüğüm an Almanca olarak "şıtrahgen" diye okudum zaten öyle diyim. :) İngilizcem çok iyi, Almanca'yla herhangi karıştırma da bulunmam. :) Her dil için ayrı ayrı söylüyorum telaffuz yeteneğimden hiç şüphe etmem. Garip bi şekilde ya bu yetenekle doğmuşum ya da izlediğim orjinal dilindeki binbir film yavaş yavaş beynime işlemiş telaffuzları. :) Sıkıntı yok yani. :) Eğer böyle emmeli gömmeli konuşmalı dinlemeli bi eğitim seti bulursam tamamdır. :)
Rosetta Stone'u araştırdım, baya iyimiş anladığım kadarıyla da torrent bulamadım. :/
-
zamundaya burdan gir bari.
-
fatX bunu yazdı
zamundaya burdan gir bari.
Kanka zamundaya girmek mesele değil la. Zamunda torrent'i olsa bile utorrent download etmiyor. :/
-
Gordon link pass buprogramGerman Language paketi