Evde Body (Body Gidemeyenler İçin) ?
-
param yok öncelikle :)
parasız body yapmam lazım evde
cok bos zamanım var değerlendirim dedim
öncelikle
beslenme nasıl olmalı body den önce ve sonra (evde olanlar ile)
hareketleri ise burdan yararlanıyorum http://tahribat.com/Forum-Vucut-Gelistirme-Hareketleri-Ihtiyaci-Olanlara-106920/1/V%C3%BCcut
agırlık olarak 2.5 lt lik cola sisesi vs ile yapıcam diyorum daha ii fikriniz vasra buyrun
günluk ne kadar ne aralıklar ile calısmalıyım ?
yük ne kadar olmalı ? ne kadar artırmalıyım
ben kol , omuz ve göbek kısmını gelistirmek istiyorum
tum tavsiyelere acıgım ?
-
askere gitmediysen askere git ve komando ol. hatta yenifoça ya düş :D
şaka bi yana. yapacağın egzersizler kadar yeme içmende bu konuda etkili. nette dökümanları vardır
-
bende evde çalışıyorum keyfime göre 2.5 kg 2.5kg yapıorum bazen 5kg 5kg yapıorum 5 dk 10 dk çalışıyorum şınav filan çekiyorum özellikle yatarak ağırlık kaldırmak gerekio ğöğs kafesi ve kollar için yemek konusunu hiç bilmem. tavsiye edenlere bakalm
-
spor salonuna git, hocanın tavsiyelerine uy evde çok zor olur
-
PM gel anlatayım.
-
Git aylık 50 - 60 tl ver salona git derim. Uğraşma evde. Hem arkadaş çevresi edinirsin hemde ağırlık kaldırırken birbirinize yardımcı olursunuz.Hemde daha hızlı gelişirsin. Evde de dambıl , barlar şınav , mekik , barfiks , egzersizler ile gelişirsin , ama geç gelişirsin.
Vucut geliştirme , profosyonel pozlar , bilek güreşleri , yarışma zamanları vb , bununla ilgili geniş bir konu açacağım okursun. Şemayı toptan görünce detaylar basit gelmeye başlar. -
manyakhacker bunu yazdı:
-----------------------------
Git aylık 50 - 60 tl ver salona git derim. Uğraşma evde. Hem arkadaş çevresi edinirsin hemde ağırlık kaldırırken birbirinize yardımcı olursunuz.Hemde daha hızlı gelişirsin. Evde de dambıl , barlar şınav , mekik , barfiks , egzersizler ile gelişirsin , ama geç gelişirsin.
Vucut geliştirme , profosyonel pozlar , bilek güreşleri , yarışma zamanları vb , bununla ilgili geniş bir konu açacağım okursun. Şemayı toptan görünce detaylar basit gelmeye başlar.
50- 60 tlye adam akıllı bir kazanım elde edebiliyormusun peki? Hiç sanmıyorum dostum...
Evde geç gelişirsin diye bir ön yargı oluşturma sakın. Ne kadar azmedersen o kadar gelişirsin. Mekanın önemi yok:) -
o 2.5 ltlık kola şisesıyle kolunu bi yılda 2 cm attr 1 yıllık spor salonu parasını ben odicem:)
-
adam dumbıl almıyor kola şişesiyle halledicem diyor biz spor salonu diyoruz, kardeş en azından git 5 kg'lik bir çift dambıl al
-
Bende evde çalışıyom şınav, mekik, barfiks bide adını bilmiyom sırt üstü şınav şeklinde kollarını ayaklarından yüksek biyere koyuyosun. mesela koltuğa koyuyosun. bütün yükü kollarına vererek otur kalk yapıyon arka kol ve kanat kasları çalışıyo. Amuda kalk duramıyosan ayaklarını duvara daya, öle şınav çek. Bide evde demirlerden halter yaptım 15 - 20 kg var onunla 4 farklı hareket yapıyom. Böyle sağda solda gördüğün çöpleri değerlendir.
Edit: Bide Bel için çekyatı aç belden aşağısı çekyatta kalsın ayaklarını diğer ucuna dire, belden yukarsını aşağı sarkıt, in kalk.
-
NaZi_ bunu yazdı:
PM gel anlatayım.
-----------------------------hangi akla mantığa hizmet hocam ?