Evde Spora Başlıyorum Tavsiyelerinize İhtiyacım Var
-
-
FLATRON bunu yazdıbokunda boncuk ara :D
bunu bunu alın dışarıya
-
Şu p90x nedir biri kaynak göstersin google da birton şey çıktıda sağlam bilinen varsa iyi olur.
-
Bu abileri izle yeter
http://www.youtube.com/user/GencVeFit
-
Altair bunu yazdı
Şu p90x nedir biri kaynak göstersin google da birton şey çıktıda sağlam bilinen varsa iyi olur.
adresi bu hocam. Bir çeşit vücut geliştirme programı. Nasıl beslenmen gerektiği, hangi gün ne yapman gerektiği vs filan anlatılıyor. Freeletics de öyle. İkisini de şuan araştırıyorum oldukça başarılı iki programda.
-
Kolay gelsin
-
-
Bodybuilding konusunda herhangi bir profesyonelliğim olmamakla beraber birkaç ay sağlam bir salonda takılmanı acizane tavsiye ederim. Hareketleri kavramak ve yanlış çalışmamak adına çok önemli. Aksi halde vücut yapayım derken Notre Dame'in Kamburu'na dönersin. Bodyforumtr'de ev programları vardı işini görebilir.
-
Hocam öncelikle kendini bir anlat boy yaş kilo vücüt tipi yemek alışkanlığı hedefin vs ? ona göre bilgi sahibi arkadaşlar tavsiye verirler.
-
Cesnist bunu yazdı
Hocam öncelikle kendini bir anlat boy yaş kilo vücüt tipi yemek alışkanlığı hedefin vs ? ona göre bilgi sahibi arkadaşlar tavsiye verirler.
Boyum 1.74
Kilom: 56
zayifim hocam ama spora cok yatkindir vucudum. Sık sık yemek yiyorum kafama gore pek sabit aliskanligim yok