Evde Tek Başıma Canım Sıkılıyor, Oyuncak Tavsiyeleriniz ?
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
hacı git bilmem kaç binlik bi puzzle al kafayı yersin zaten bitircem die ,)
-----------------------------o da paklamadı. binliği tek başıma çözdüm, 2500 lük aldım ona takıcam kafayı bikaç güne...
yani güzel bi çözüm değil
-
wrongly bunu yazdı:
-----------------------------abi seninle aynı durumdayım hangi şehirdesin yahu :D sarılacak bir insan arıyorum :D
kayserideyim hacı :) -
-
balik_ bunu yazdı:
wrongly bunu yazdı:
abi seninle aynı durumdayım hangi şehirdesin yahu :D sarılacak bir insan arıyorum :D
kayserideyim hacı :)
-----------------------------tuh yahu. mersinde olsan takılırdık :p
-
balik_ bunu yazdı:
wrongly bunu yazdı:
abi seninle aynı durumdayım hangi şehirdesin yahu :D sarılacak bir insan arıyorum :D
kayserideyim hacı :)
Eğer imkan varsa yer olarak sürüş olarak bıkmadan btün gün oynayablirsin Rc ile En kötü modifiye yaparsın parçalarını sök tak yaparsın falan fistan.. -
smirnoff-ice bunu yazdı:
-----------------------------balik_ bunu yazdı:
hocam evde rc araba fazla ses yapmaz mı ?
Usta sokağa çık hayat sokakta.. Hem diosun ya kız arkdaşım yok , Arkdaşım yok Rc olduktan sonra onlarda oluyo merak etme =) ( denenmiştir )
Yokmu hoca blunduğun yerde boş bi meydan ? Paraya kıy bir tane shpi savaga 4.6 elektrikli al.. 1000 tlye bluruz sanırım.
hacı boş meydan var, para da var. arabayı aldık diyelim, meydana çıkıp oynarsam tanıdıklar çıkar gülerler :) araziye çıkıp oynasam havalar soğudu. edit: köpekleri çok severim, hele kangal yavrusuna bayılırım. köyde bi tane besliyordum sürekli oynardık beraber :) apartmanda o imkan da yok. bazılari besliyor ama apartmanda köpek beslemeye karşıyım. üstelik günduz evde ona bakacak kimse olmuyor. -
peluş bebeklerden al. evcilik oynarsınız...
-
büyük şişme havuzlardan al bi tane eve ondan sonra rc tekne al oyna sabah akşam :D o da olmadı yine bi şişme havuz al büyük bi de şişme bebek al takıl :D havuz sefası :D
-
rubik küplerden al hoca zeka açar :))
-
şişme kadın ya da safinaz bebekte olabilir.ver coşkuyu,ver coşkuyu..