Evde Üretilecek Para Kazanılacak İşvarmı
-
Dostum üretim şartı koymuşsun ama ekibimde var diyorsun bence uploader lık yap heleki ufakda bir sermaye ayırıp 150-200 Tl gibi zaman ayırırsan ciddi rakkamlarda kazancın olur.Yav dün bir dosya server sitesinin istatistiğini gördüm site kendisi yayınlamasa şüphe ile bakacağım ama kazanç 1713 $ ki bu site az ücret ödeyen sitelerin başında geliyor.
-
perde süslemelerinde kullanılan boncuk var iyi bi ekip kurarsan cok guzel parasi var
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Dostum üretim şartı koymuşsun ama ekibimde var diyorsun bence uploader lık yap heleki ufakda bir sermaye ayırıp 150-200 Tl gibi zaman ayırırsan ciddi rakkamlarda kazancın olur.Yav dün bir dosya server sitesinin istatistiğini gördüm site kendisi yayınlamasa şüphe ile bakacağım ama kazanç 1713 $ ki bu site az ücret ödeyen sitelerin başında geliyor.
-----------------------------uploadi iyi yaparsan getirisi cok.
ekiple daha da iyi kazanirsin.
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------Dostum üretim şartı koymuşsun ama ekibimde var diyorsun bence uploader lık yap heleki ufakda bir sermaye ayırıp 150-200 Tl gibi zaman ayırırsan ciddi rakkamlarda kazancın olur.Yav dün bir dosya server sitesinin istatistiğini gördüm site kendisi yayınlamasa şüphe ile bakacağım ama kazanç 1713 $ ki bu site az ücret ödeyen sitelerin başında geliyor.
-----------------------------okadar çakmam bilgisayardan
-
BODY yap, webcam aç striptiz yap, coşkun hatun kitlesi siteleri mevcut, saatte 14 usd falan veriyor bazı siteler, :| yapma tabi ayıp ayıp.
-
Ahşap zıpkın yapabilirsin mesela.
-
şu kameralı şov ssiteleri de ii para bırakıomuş
önemli olan siteyi kurmakmış
sier sitelerdeki kızlarla anlışılabiliyomuş falan
ama işte bu tür sitelerin hukuki tarafını ii araştırmak lazım
baya para bıuraktığı sölenior
-
IRET bunu yazdı:
BODY yap, webcam aç striptiz yap, coşkun hatun kitlesi siteleri mevcut, saatte 14 usd falan veriyor bazı siteler, :| yapma tabi ayıp ayıp.
tecrubeligibisin bu konuda kaçyıl yaptın yakışır içinde kaldıysa yap yapamıyorsan hormonlarını ölçtür -
tacir bunu yazdı:
-----------------------------Ahşap zıpkın yapabilirsin mesela.
-----------------------------kime satacağız ahşap zıpkını
-
tacir bunu yazdı:
Ahşap zıpkın yapabilirsin mesela.
bir iş aldım bakalım ahşap askı daha fiyat belirtilmedi ama işçilik fazla çizim aşamasındayım maliyet işcilik fiyat çıkaracağım