Evdeki Fare

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne gerek zehre falan al 1 liraya fare kapanı yakalanır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

SnowDrop bunu yazdı:
    -----------------------------

yapışkanlar var alıcaksın sürüceksin kartona  kaçış noktalarına koyucaksın kartonu bombardımana uğrayan terörist gibi enselersin pezevengi :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fare

Kesin çözüm! Fareler her zaman duvar kenarından ilerler, dolap varsa dolabı 10 cm kadar öne çekip arkasında boşluk bırakır oraya da üzerine yapışkan sürülmüş kartonu koy yakalarsın pezevengi....

Not: Fare zehirini koyarken elini sürersen insan kokusu siner, pezeveng yemez onu...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

bugun tekrar görür veya ölü haberlerini almaz isem yapışkana talim :D

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

ERERESEL bunu yazdı:

SnowDrop bunu yazdı:

yapışkanlar var alıcaksın sürüceksin kartona  kaçış noktalarına koyucaksın kartonu bombardımana uğrayan terörist gibi enselersin pezevengi :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fare

Kesin çözüm! Fareler her zaman duvar kenarından ilerler, dolap varsa dolabı 10 cm kadar öne çekip arkasında boşluk bırakır oraya da üzerine yapışkan sürülmüş kartonu koy yakalarsın pezevengi....

Not: Fare zehirini koyarken elini sürersen insan kokusu siner, pezeveng yemez onu...

yazıyı okuyunca TAHRİBAT yaızyo sandım :D dedim seri üretimemi qeçtik 

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

fare

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

yarasa izmirde otururken bizim de eve gelmişti 2 kere aynen süpürgeyle çekmiştim normal müstakil evdi :D ama orman içindeydi ondandır.

o fare lağım faresiyse o haplar hiç etki etmiyormuş, o yapışkana da gitmiyomuş felan hocam bir kere bu forumdaki birini baya uğraştırmıştı fare kimdi hatırlamıyorum ama adam ne yapsa öldürememişti en sonunda odayı kapatıp 1vs1 e çıkıyorum beyler diyerek gitti sopayla katletti hayvanı :DD

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deathmaster
    deathmaster's avatar
    Erkek

Hocam o yapışkanlarla uğraşması biraz sıkıntılı. Sık dök temizle vs. vs. Onun hazır yapılmışları var direk üstündeki jelatini açıp koyuyosun geçiş yerlerine üstünden geçerken yapışıyo. Daha sonrasında yapışkan temizlemekle falan uğraşmıyosun. Detan fare yapışkanı : http://www.malzemem.com/urun/detan-yapiskanli-fare-kapani.aspx

tercihen ortasına peynir koyabilirsin. Ama koyacağın peynire sakın elinle temas etme, zira fareler zeki hayvanlar olduğundan peynirdeki insan kokusunu alıp peynire dokunmuyor. Tabi bu farenin boyutuyla da ilgili. Kolay gelsin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

yarasa izmirde otururken bizim de eve gelmişti 2 kere aynen süpürgeyle çekmiştim normal müstakil evdi :D ama orman içindeydi ondandır.

o fare lağım faresiyse o haplar hiç etki etmiyormuş, o yapışkana da gitmiyomuş felan hocam bir kere bu forumdaki birini baya uğraştırmıştı fare kimdi hatırlamıyorum ama adam ne yapsa öldürememişti en sonunda odayı kapatıp 1vs1 e çıkıyorum beyler diyerek gitti sopayla katletti hayvanı :DD

Ahah hatırladım bende o adamı adam fareyi 2 gün aramıştı en son dalmıştı odunla hayvana :D onunki fare değil sıçandı yalnız kedi kadar pezeveng diyodu :D 

deathmaster bunu yazdı:

Hocam o yapışkanlarla uğraşması biraz sıkıntılı. Sık dök temizle vs. vs. Onun hazır yapılmışları var direk üstündeki jelatini açıp koyuyosun geçiş yerlerine üstünden geçerken yapışıyo. Daha sonrasında yapışkan temizlemekle falan uğraşmıyosun. Detan fare yapışkanı : http://www.malzemem.com/urun/detan-yapiskanli-fare-kapani.aspx

tercihen ortasına peynir koyabilirsin. Ama koyacağın peynire sakın elinle temas etme, zira fareler zeki hayvanlar olduğundan peynirdeki insan kokusunu alıp peynire dokunmuyor. Tabi bu farenin boyutuyla da ilgili. Kolay gelsin.

hocam niye yere döksün ki yapışkanı bi karton parçasının üzerine gezdirir öyle koyar :D 

Avukat/Hukukçu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Al bir tane karton parçası üzerine fareler için yapıştırıcı var onu sür üstüne biraz buğday sonra koy ortaca bir yere kesin gelip yaakalanacaktır . 

@Denenmiştir :D

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:

XpertVision bunu yazdı:

Ahah hatırladım bende o adamı adam fareyi 2 gün aramıştı en son dalmıştı odunla hayvana :D onunki fare değil sıçandı yalnız kedi kadar pezeveng diyodu :D 

deathmaster bunu yazdı:

hocam niye yere döksün ki yapışkanı bi karton parçasının üzerine gezdirir öyle koyar :D 

o insan bendim :D splinter ustaydı bizimki kaç gün taşak geçti şerefsiz :D forumca tek yürek olmuştukta sonunda zaferi elde etmiştik :d konu linkini aradım ama bulamadım nereye kaybolduysa. o konuda paha biçilemez bilgiler vardı arkadaş için :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 9585 Toplam Mesaj: 57