Evdeki Sigara Kokusu Kısa Sürede Nasıl Giderilir,Yakalanınca Ne Yapmak Gerekir?
-
Yaklaşık 2-3 kaç aydır evdekilerden gizli sigara içiyorum.Birkaç defa yakalanma tehlikesi atlattım.Ne yapsam ne etsem sigara kokusunu gideremiyorum.Parfüm filan sıkıncada şüpheleniyorlar:) Geçen tuvalette içtim bitane koku salona kadar geldi.Evdekiler böyle durumlarda sen sigaramı içiyosun diye başımın etini yiyolar.Yakalanmamak için bildiğiniz taktikler varmıdır veya yakalanınca ne yapmak gerekir.
-
tek çare içmemek veya gidipi ben sigara içiyom die söylemek evde başka içen yoksa çok tehlikeli...
-
hoca sigara içince mum yakacan yanında koku olmaz + baktın yakalandın duygu sömürüsü ile işte ilk defa yok moralim
bozuktu bir deneyeyeim dedim gibi sözlerle min hasarla atlatmalısın
-
Kavgani et normal bi sekilde ic. Annen baban seni sevdigi icin herseyine alisiyor. tabi birakman herkes icin en iyisi.
-
hiç içme en güzeli....
-
yok valla caresi o zıkkımı iciyosan kokar ve kokutursun :)
-
"Sen sigara mı içiyorsun?" gibi bir tümce sarfettilerse biliyorlardır , anne ve babalarımız sıçtığımız boku biliyorlar , eğer bunu sordularsa %100 biliyorlardır merak etme .
Kokuyu gidermeyi falan boşver , yalan da söyleme , delikanlı gibi "içiyorum" de . Emin ol dürüstlük kadar iyisi yok . Sen anana babana yalan söyledikten sonra her sigarayı vicdanında söndüreceksin .
-
Evde benden başka içen olmadığı için çok belli oluyo,annesi babası sigara içenler rahatlıkla tüttürüyolar.bundan sonra balkondayım artık :)
-
onlar içerde otururken git mutfagın balknunda iç ben öle yapıorm en azından bu aralar :D 1-2 defa yakalandım camda içerken seslerini duydugumda söndüüp attım ama kokudan anlamıslardı :D o zamn da ne bilim sıkıldım canım istedi birden sevgilimden ayrıldım vs vs vs :D
zaten ilk yakaladıklarında en fazla içme senin için zararlı biz sen düşünüoruz derler sonra onlarda alısır içme artık su mereti derler yakaladıkca :D
-
tütsü yak
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------onlar içerde otururken git mutfagın balknunda iç ben öle yapıorm en azından bu aralar :D 1-2 defa yakalandım camda içerken seslerini duydugumda söndüüp attım ama kokudan anlamıslardı :D o zamn da ne bilim sıkıldım canım istedi birden sevgilimden ayrıldım vs vs vs :D
zaten ilk yakaladıklarında en fazla içme senin için zararlı biz sen düşünüoruz derler sonra onlarda alısır içme artık su mereti derler yakaladıkca :D
-----------------------------aynen boyle gelisir sonra bi bakmıssın karşılıklı tüttürüyosunuz hehe simdi sana hayal gibi geliyo dimi :)