Evden Yemek Yapıp Yemeksepetinde Satmak Mümkün Mü?
-
-
Geçen burada bir arkadaş gece tost sattığını söylemişti. Hanımı yapıyor o da dağıtıyordu.
-
Evden yemek yapma fikri benim uzun zamandır aklımda(yapamam ama fikir olarak)..İnternet üzerinden risk almak maliyet arttırmak yerine merkezi bir konumda yaşıyorsan ofis-işyeri dükkan gibi yerlere karavan usulu yemek yaparak daha cok kazanabilirsin.10 personeli olan bir işletme öğün başı 250 tl yemek ücreti verse 2.500 tl denk gelir.1.250'tl maliyetle sen etli yemek,pilav,cacık,çorba çıkartabilirsin.Bu tarz bir kaç işletme bulsan dahi çok kazançlı olacaktır. Extra sarma,börek,dolma vb yemekler çıkartarak çok iyi kazançlar sağlanabilir.
Sonrasında ev hanımları ile anlaşarak yöresel lezzetler çıkartabilirsin.Gerekirse ufaktan köhne bir dükkan tutar imalathane olarak gösterebilirsin.Antalya'da ev yemekleri yapan restorantlar hızla arttı ve inanılmaz iş yapıyor.
-
https://www.instagram.com/reel/DOfs918EW_7/?igsh=bHFyaTRyZzJyOGQ%3D
şu box olayını yapsalar tutulur sanki
-
Yaparsın fakat vergi levhası alıp fiş kesmek zorundasın. Çünkü maliye arada bir aklına esince Trendyol gibi sitelerden yapılan satışları kendi sistemindeki beyanlarla eşleştiriyor. Geriye dönük 5 senelik vergi cezasını faiziyle ödersin.
Bunu geçmişte yapıp komşusu zabıtaya şikayet edince evine zabıta gelen genç vardı. Şikayet sebebi ise evden paket almaya gelen kuryeler sürekli komşunun ziline basıp adamı rahatsız etmişler. Gerçi o da haklı.
Ha gencin saflığı zabıtayı eve sokması olmuş. Zabıta eve öyle kafasına göre giremez. Kanunda ev ve işyerinin statüsü farklı. Polis bile öyle eve kafasına göre giremez savcıdan imzalı kağıt alması gerekir.
https://www.youtube.com/shorts/w0b-_A-BEbU
mkyb tarafından 30/Eyl/25 15:02 tarihinde düzenlenmiştir -
bulut mutfak
bu kavramı araştırın ve bunun üzerinden yürüyün. -
Vergi lehvanı alırsan her siparişine fiş kesersen yapabilirsin diye biliyorum.
-
Bulut mutfak ve hayalet mutfak kavramlarina bir bakin. KKTC de bir ara cok unlendi ama kapandi
-
Kadın girişimciden yürü git
-
Evden pizza yapıp satanı duymuştum, işleri ilerleyince dükkan açmış vs vs.
Vergini ödersen Bence olabilir.
-
Bi arkadaşla görüştüm evden sattıkları anlaşılınca yemek sepeti hesaplarınızkapatmış