folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Evden Yemek Yapıp Yemeksepetinde Satmak Mümkün Mü?

Evden Yemek Yapıp Yemeksepetinde Satmak Mümkün Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Evden ürün yapıp Trendyol yemek ya da yemeksepetinde satış yapmak mümkün mü, bazıları yapıyor ama yapılmaz diyenler var trendyol anlayınca kapatıyormuş hesabı

hukuki ve teknik boyutu hakkanda bilgi sahibi olan varsa aydınlatabilirmi

erebos tarafından 30/Eyl/25 12:12 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Geçen burada bir arkadaş gece tost sattığını söylemişti. Hanımı yapıyor o da dağıtıyordu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Evden yemek yapma fikri benim uzun zamandır aklımda(yapamam ama fikir olarak)..İnternet üzerinden risk almak maliyet arttırmak yerine merkezi bir konumda yaşıyorsan ofis-işyeri dükkan gibi yerlere karavan usulu yemek yaparak daha cok kazanabilirsin.10 personeli olan bir işletme öğün başı 250 tl yemek ücreti verse 2.500 tl denk gelir.1.250'tl maliyetle sen etli yemek,pilav,cacık,çorba çıkartabilirsin.Bu tarz bir kaç işletme bulsan dahi çok kazançlı olacaktır. Extra sarma,börek,dolma vb yemekler çıkartarak çok iyi kazançlar sağlanabilir.

Sonrasında ev hanımları ile anlaşarak yöresel lezzetler çıkartabilirsin.Gerekirse ufaktan köhne bir dükkan tutar imalathane olarak gösterebilirsin.Antalya'da ev yemekleri yapan restorantlar hızla arttı ve inanılmaz iş yapıyor.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaparsın fakat vergi levhası alıp fiş kesmek zorundasın. Çünkü maliye arada bir aklına esince Trendyol gibi sitelerden yapılan satışları kendi sistemindeki beyanlarla eşleştiriyor. Geriye dönük 5 senelik vergi cezasını faiziyle ödersin.

Bunu geçmişte yapıp komşusu zabıtaya şikayet edince evine zabıta gelen genç vardı. Şikayet sebebi ise evden paket almaya gelen kuryeler sürekli komşunun ziline basıp adamı rahatsız etmişler. Gerçi o da haklı.

Ha gencin saflığı zabıtayı eve sokması olmuş. Zabıta eve öyle kafasına göre giremez. Kanunda ev ve işyerinin statüsü farklı. Polis bile öyle eve kafasına göre giremez savcıdan imzalı kağıt alması gerekir. 

https://www.youtube.com/shorts/w0b-_A-BEbU

mkyb tarafından 30/Eyl/25 15:02 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

bulut mutfak
    bu kavramı araştırın ve bunun üzerinden yürüyün. 

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek

Vergi lehvanı alırsan her siparişine fiş kesersen yapabilirsin diye biliyorum.

dünya boştur looo
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Bulut mutfak ve hayalet mutfak kavramlarina bir bakin. KKTC de bir ara cok unlendi ama kapandi 

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Kadın girişimciden yürü git

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Evden pizza yapıp satanı duymuştum, işleri ilerleyince dükkan açmış vs vs. 

Vergini ödersen Bence olabilir. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Bi arkadaşla görüştüm evden sattıkları anlaşılınca yemek sepeti hesaplarınızkapatmış

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 1098 Toplam Mesaj: 13
trendyol trendyol