Eveeeet İran"Da Savaşın İçinde Artık..
-
iranla savaşa giren y*rağı yer a.q ıraktakiler gibi devleti paraya karşılık satmazlar hele bizim türkiye'ye girmeye yeltenen d*şşakla birlikte y*rağı yer !!!
-
iran affetmez abi. sölediği gibi haritadan siler bu kes israili
-
Yaww geldim camiden... Hocanında konusu Yahudilerdi adam küçücük bir kavaim neden böyle güçlü oldu diyor??? Birlik vardı diye devamını getirdi... Evet adamlarda birlik var biz müslümanlarda birlik ve beraberlik bağı sıfır valla goğru dedi hoca bence bilmiyorum...
-
iran'dan amerikaya her sene yüzlerce genç gidiyor. hepsi kayseriye getirilip seçilenleri amarekaya götürüp eğitime tabii tutuyorlar. mason oluyorlar yani. gelecekte bu insanlar içten ayaklanmaya sebep olacaklar. iran her ne kadar savaşla alınacak olsa da savaşın sebebi halk direnişi olacak.
-
burda da bi kitapevi irana götürüo Türk gençlerini
-
başlığı okudum Allah savasmı cıktı dedim
bi kac haber portalına girdim tv izledim olağan şeylermiş meğer -
Lycra başlık açmışsında , bence kesinlikle olmaz böyle bişey iran ı vurmayı göz önüne alamaz , yada suriyeyi suriyeyi vurursa ztn ortalık karışır böyle bi olaydan sonra rusya ve iran ın da araya gireceğindn tırsar , başlığı görünce iran vurdu sandım : )
-
yaw aq git milliyet.com.tr ye bak götümüzden uydurmadık heralde
-
kokya katılıom.israilde ki birlik HİÇ Bİ ÜLKEDE YOK ŞU AN.adamların ordusuda iran ve suriyeden daha güçlü.ikisini de tek başşına devrir(Türk ordusu değil İran ve Suriye ordusu diroum.)
rusların 78de bulduu auçan bootu biz bulduk die gösterio iran.çok laf yapıo ama az iş. ha adamlar abdye kaf tutyor.o da takdir ettiim bir konu.ama içi boş...
iran kimi silio haritadan.iran dua etsin israil onu silmesin.. -
ya zaten sedayı izliyodum.seda nın arasında son dakika çıktı
Toplam Hit: 8286 Toplam Mesaj: 68