Evi Karınca Ve Hamamböceklerinden Korumak İçin Ne Yapmalı?
-
la bizde çok savaş verdik akrep olsun karınca olsun hamam böceği vs. ama en son evden kirpi çıkınca bıraktım artık uğraşmayı. kışı bekliyorum.
-
Geçen Sene Kirpi Geliyordu Bahçeye Pitbulum 2-3 Günde 1 Kirpinin Derisi Soyulmus Buluyordum :D
-
@spiderxxx
:D olm bizdekiler normal değildi,yerdeki cips kırıntılarıyla beslenip mutasyona uğramışlardı adiler uçuyolardı :S
bknz:profilim/ekstra bilgi :D
-----------------------------hocam gülmekten öldüm ya :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
hocam gülmekten öldüm ya :D
-----------------------------dostum şaka değil :S bi tanesinin üstüne hortumla su tuttum hala bana bakıyodu hiç tınlamadı hatta bi ara sırıttığını bile anımsar gibiyim :D
-
Dostum Bende Karıncaların oldugu Yere Sıkılmış Limon Kabugu Koydugunda Sevmedikleri için Kaçıyolar... Geçen Hafta Makarna Yapayım Dedim pişirdim Tencerede Bi Güzel Kaynadıkdan Sonra Suyunu Bi Süzeyim Dedim Oda Ne ? Kıyma Gibi Binlerce Karınca Makarna Paketine Girmişler Hiç Farketmedim. Allahtan Yemeden Farkettim :D
-
Hocam aklıma bi fikir geldi.
Zamanın birinde adamın tarlasına fare dadanmış,adam ne yaptıysa kurtaramamıs.Eleman 10 fare alıp aynı kafese koymuş.Açlıktan ölmemek için birbirlerini yimişler ki en sona bi dene farecik kalmıs.Ama bu farecik artık yamyam farecikmiş.Tarlaya salmış bunu farelerin alayını yimiş yamyam farecik.
Sende topla elemanları kaçamayacağı bi yere koy bunları.iyi temiz bi şey olsun içi.akvaryum olursa bu gelişimlerinide izlersin.Bunlar birbirini yemeye başlarsa en sonuncuya kadar bekle.Sonra o da onları yisin :D
eğlenceli olar bence...
-
eve benzin dök yak :D
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------dostum şaka değil :S bi tanesinin üstüne hortumla su tuttum hala bana bakıyodu hiç tınlamadı hatta bi ara sırıttığını bile anımsar gibiyim :D
-----------------------------hacı bu dediğin hayvanlar kahverengi kızıl gibin olanlar mı :D eğer onlar ise bizde de var.. ezince ölmüyo şerefsizler :D
-
Arkedeş öncelikle gaz yağı,kolonya,alkol gibi yanıcı uçucu şeyler al.eğer evde varsa dök üstüne yak çok güzel yanar.Eğer gelmemişse karınca için kireç al geldiği yada geleceği yerleri kapa.ama yakmak daha güzel.
-
bazen görüyorum affetmiyorum