Evim Evim Güzel Evim ...
-
Henüz lise okurken gurbetin soğukluğunu tüm gerçekliğiyle hissetmek denebilir benim durumuma :) Çoğu kişi 17 Eylül 2012 olarak okulların açılmasını bilir üzerinden kaç gün geçti pek bilmez ama ben şöyle söyleyim;
12 Beyaz Gömlek giyimi veya 8 öğlen yemeği pide ayran veya 24 kez sıcak su veya 34 yazılı veya 6 halısaha maçı veya 2 evci çıkışı demek benim için :)
Yurtta geçirdiğimiz salakça çektiğimiz sıkıntılarla dolu günler gitgide doluyor gün gelecek bardak değişecek taaki sürahiden akan su bitene kadar. Bitene kadar ama evin suyu bir başka götü boklu yurdun çamur kokulu karın ağrısı yapan musluk suyu bambaşka.
Şu gavurlar ne yaparsa iyisini yapar değimi birkez daha doğrulandı kanımca iyiki şu yılbaşı denen saçmalığı uydurmuşlar yoksa evci çıkıp eve nasıl atabilirdim kendimi :)
Anlayana çok şey bu yazdıklarım... :)
-
15 yıllık öğrenciyim bi bok anlamadım
-
ArduouS bunu yazdı
Hocam okulunu sımsıcak evinde değil de yurt köşelerinde okusaydın anlardın :)
-
ArduouS bunu yazdı
Eleman yatılı bir lisede okuyor.Büyük ihtimal fen lisesi veya anadolu öğretmen lisesi. Çok uçarsak askeri lisede de olabilir.
Yılbaşı için de eve gitmiş, lise 4'teki abileri ablaları aparta çıkıp eğlenecekken onun evine gitmesi gerekti.
Şimdi de gelmiş bizi kekliyor "oh evim rahat evim canım evim"
Doğru mu anlamışım?
Edit: beyler şimdi baktım profile doğru anlamışım.
Hocamın heralde ilk evci izni, fen lisesinde daha çok anısı olacak.. Yaşamayan bilmez :P
Dentist tarafından 28/Ara/12 22:48 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.youtube.com/watch?v=gn6F4eGbr84
-
yenisin, daha alışırsın. en güzel anılar yurtlarda geçer zordur ama zevklidir.
ailenden uzak kalırsın başta özlersin sonra uzağa alışınca evine gitmek istemezsin.
hoşgeldin hocam evine :)
-
The_Cure bunu yazdıArduouS bunu yazdı
Eleman yatılı bir lisede okuyor.Büyük ihtimal fen lisesi veya anadolu öğretmen lisesi. Çok uçarsak askeri lisede de olabilir.
Yılbaşı için de eve gitmiş, lise 4'teki abileri ablaları aparta çıkıp eğlenecekken onun evine gitmesi gerekti.
Doğru mu anlamışım?
İş dönemciliğe giricek filan :D Çok güzel anlamışsın ama eğlenecek kişiler ortam filan yok :)
-
valla ben 3 senedir gurbetteyim direk eve çıktım çok maceralar yaşadım 8 - 10 ev değiştirdim ohoo ne maceralar ne maceralar
-
by_Tet bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıArduouS bunu yazdı
Doğru mu anlamışım?
İş dönemciliğe giricek filan :D Çok güzel anlamışsın ama eğlenecek kişiler ortam filan yok :)
Ben de 4. sınıf fen lisesindeyim ve aparta çıkıp başı götü dağıtmayı planlıyoruz. 10. sınıflar da heveslendi de aileleri izin vermedi ahah :D ordan bi tahmin yürüttüm.
-
alışırsın hocam :) zor dönemlerdir.
-
Shephard bunu yazdı
alışırsın hocam :) zor dönemlerdir.
Ortada alışma durumu yokki hocam :) Ben yurtta sürdürdüğümüz sersefil yaşama dikkat çekmeye çalışıyorum yoksa alıştık çok şükür heleki daha askere gidip 6 ayda geri dönen 20-25 yaşlarında "abileri"mize nazaran ohoooo :) Yurt hayatı askerlikten felan zordur diyecem de şimdi küçümsemeye gelenler olacak filan :) Hayat cidden çok zor.
Buarada 3. sınıftayım bir çöm muhabbetinden epey uzağım yani kaldıki (bilenler bilir yine) devrecilik / dönemcilik muhabbetleri de uzaktır bana kendime yaptırmam ama yaparmıyım yaparım :)