Evime Hırsız Girdi
-
Caydırıcı yasaların olmaması bugün bizimde başımızı yaktı. Bugün üniversitenin bitmesi üzerine beni almaya İstanbul'a gelen ailemin evi boş bırakmasını fırsat bilen o.çları eve girip her tarafı birbirine katmışlar. Elimde bavulla eve döndüğümde açık kapıyı görünce şok oldum. Kapı çelik kapı ve alt ve üst kilitleri 3 defa kilitlenmiş buna rağmen levye kullanarak ve vurarak kapıyı açmayı başarmışlar. Aradıkları tek şey para ve ziynet eşyalarıymış. Elektronik eşyalara hiç dokunulmamış. Annemin birkaç bilezik ve kolyesini götürmüşler. Tek tesellimiz can yerine mala gelmesi bunun yanında giden maddi kaybında düşük olması. Fakat verdikleri psikolojik zarar büyük. Ben, ailem ve çevremizdeki insanlar artık güvenemez olduk, bu evdeki huzurumuz kaçtı. Bende hayatımda ilk sefer böyle birşeye tanıklık ediyorum. Olay gündüz vakti fazla sakin olmayan bir yerde meydana geldi. Bu derece elini kolunu sallayarak soygun işine girişebiliyorlar. Karşı komşular yabancı bir adam ve kadının arabadan inip apartmana girdiklerini görmüşler fakat misafirdir diye düşünerek pek umursamamışlar. Polis parmak izi falan aldı ama hiçbir işe yaramayacağından emin olmakla birlikte bulunsalar dahi senelerdir adliyede çalışan babamda bugüne kadar hırsızlıktan yargılanan kimsenin doğru düzgün ceza almadığını bir işe yaramayacağını söylüyor. Bu ülkede cezaların bu derece hafif olması insanların canına, malına mal oluyor. Bu lanet olası yasalarla o o.çları elini kolunu sallayarak geziyor. Verdikleri maddi, manevi zararda cabası.
-
Geçmiş olsun :(
-
alp abi geçmiş olsun tekrardan..
-
Gecmıs olsun hoca!! nekadar s... var can saglıgı olsun!!
-
cok geçmiş olsun abi..
-
istanbulun en ii anahtarcısı eniştemdir
onun ewine de girdiler :B
değil çelik kapı duwar ör yine aşarlar :)
komşulukların bittiği semtlerde ortaya çıkıyolar , lewyeyle kapıyı açmak 1 dkk falan :)
içeri girdiklerinde ise sadece altın arıyolar hatta bazen bulduklarını yatağın üstünde falan unutabiliyolar :)
normal bi kapıyı bizim enişte 30 saniyede açıyo :F
alpim büyük geçmiş olsun sıkma canını fazla ...
-
hacı geçmiş olsun
-
geçmiş olsun
-
alp hoca geçmiş olsun...
-
geçmiş olsun bilirim gden maddiyata o kadar acınmıyor da psikolojik olarak etkisi uzun sürüyo 3 yıl evvel de bizim ticari arabada 4000 ytl lik mal almışlardı tabi hiç bir iz bulunamadı :S bi tanıdığın da evinin çelik kapısını çalmışlar .. bu kadar mı düştünüz bilmiyrmki ..
-
geçmiş olsun bizim evede toplam 7 defa girdiler bizde en son evden taşınmakda bulduk çareyi alayının ......(gerisini siz getrin)