Evimize Saldirdilar
-
Bel alti ruhsatlı silahla evin içersinde vurabilirsin mevsi mudafaya girer.O kadar kasma hacı 3 5 zibidi için sinirlenme.
-
hocam çok geçmiş olsun. sanki olayı yaşayarak okudum.
-
geçmiş olsun kardeş
Alkollü olmasalar keşke ağızlarını burunlarını kırsaydınız dicem ama alkollülermiş. Alkollüyken kimin ne yapıcağı hiç belli olmuyor böyle durumlarda lanet okuyup geççeksin fazla üzerinde durma tekrar geçmiş olsun diliyorum canınıza bir zarar gelmemiş önemli olan bu
-
hacım silahla iş görülmez. Evde herzaman Bir Haydar Bulunduracan.
geçmiş olsun.
-
http://www.youtube.com/watch?v=MSuSoKO5hK4
belki neşen yerine gelir :D
-
Geçmiş olsun hocam. Şu içkiyi icat edenin...
-
aynısı arkadaşın başıan geldi abisi, biber spreyini alıp indi aşayıca 4 nünüde suratına sıkarak domalttı orda sonra bunlar ağlama başladılar 25 yaşında 4 adam biber spreyinden etkilendigi için abi allah aşkına yardım et göremiyorum nefes alamıyorum abi diye yalvardılar, halbuki 5 dakika önce küfür ediyorlardı.
Tabi yardım ettik mi hayır, ağızlarına tekma attık kan gölü oldu ortalık polis gelecegine ambulans geldi dogrudan
-
geçmiş olsun dostum.
boşver takılacak bişey değil, eğer adamlara bi göz aşinalığın fln varsa ki içeri girecekler büyük ihtimalle çıktıktan sonra tek tek düzersin.
ya da hiç bulaşmicaksın, cezalarını böle çekicekler.
-
DesüphanAllah , bende topiğin manşetini görünce sandımki diş güclerimi saldırdı yoksa allah etmesin bilge köyü 2 mi cıktı.Dağ kadrosundanmı gelip saldırdılar yoksa vs vs
vala tahribat forumu böyle zamansız topic mansetleri içimi cız ediyor.
-
öncelikle geçmiş olsun hocam
ama öyle bir anlatmışsınki adamlar aşşağıda ağzına geleni derken balkondan siz benim kim olduğumu biliyormusunuz diee bağıran biri polisler gelince polis arabasına açın lan kapıyı diye bağırması harbiden ilginç geldi birde yukarı çıksalar vuracaktım filan neyse tekrar geçmiş olsun.