folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evin İçinde Tabanca Sıkmak

Evin İçinde Tabanca Sıkmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

asıl olay merminin Kovandan çıkan çekirdeğinde biter genelde bu bakır olur Ama eğer Çelik çekirdekli mermi atarsan :) Evdeki kolonu bile delersin :)

Askerden biliyom :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

mermının sıvrılıgınden bahsettın zaten bu fızıksel bı gercek M/S agırlık / yuzey tabı bu ates etmek olunca ısın ıcıne mermının hızıda gırıyo yanı momentumu

M.V/S inş. halıyı ortasından delmemıssındır yada parkeyı yoksa baban aq'yar XD

Zencinin malı züğürtün çenesini yorar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    bknz:renegadealien

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    bence sen filmde gorduklerini anlatıyorsun, evde ates edersen tutuklanırsın. poligon ve av sahası gibi ozel alanlar dısında hukuksal olarak hicbir sekilde ates etme hakkın yok. suandada karakolda olmak yerine evde bunları yazdıgına gore izledigin film cok guzel olmalı.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne güzel valla adam evi poligon diye kullanıyo :)

:DD 

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cantalat
    cantalat's avatar
    Erkek

abi silah değil tabanca adam doğru söylemiş silah genel bir kavramdır baltada bir silahtır bıçakta bir silahtır füzede bir silahtır

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    tabiki ayrıca dikkat et evde sekebilir kör noktarala nişan al

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

zigana dediğine katılıyorum balistik çok ince bir iştir her merminin değişik kullanım alanları vardır ama hatta mke ürettikleri 9 mm ler fmj dir bunların deliciliği fazladır jhp ler vardır bu mermi türü de zırhsız hedeflere karşı kullanılır vucüda girdikten sonra mermi çekirdeği genişler yani fmj enerjisini delip geçtikten sonra bile hareket ettirirken jhp ler enerjisini insan vücuduna aktarır. ama benim favorim Hydrashock  mermilerdir tabi hiç kullanmak nasip olmadı çünkü Türkiyede satılmıyor.Hydrashock   mermiler fmj zırhları delerken vücutta jhp etkisi yapar  Ayrıca mermilerde öldürücülükte esas 2 etken var merminin hızı ve mermi çekirdeğinin kütlesidir. Halen birçok ülke tepmesi az menzili yüksek ve öldürücü mermi yapmaya  çalışıyorlar. benim hayalim ise glock 20 almaktır glock 20 ler 10 mm auto mermi kullanmaktadırlar. 9 mm Parabellum enerjisi 440ile 480 j arasında değişirken 10 mm auto 880 j dür ama mke ne yazık ki 10 mm satmıyor gerçi glockta satmıyor ama subay tanıdıklarla yurtdışından getirebilme olasılığımız azda olsa var 

ayrıca mermi  ile araştırmalarımda halen devam etmektedir. yardımcı olabilecekler ve ilgilenenler iletişime geçebilir

ayrıca http://www.federalcartridge.com/ballistics/ mermilerin dağılımı kaçıncı metrede enerjileri grafikleri de mevcuttur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    olm o kitaplara ateş edecegine okusana belki bu sayede yaptıgının ne denli boş oldugunu anlarsın...

all this pain is an illusion...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

strike bunu yazdı:
    Slm hocalar bn geçenlerde babamn 9.65 mm s&w ilen kitaba sıktım ve 400 sayfa falan deldi. Ruger p85 tabanca ve parabellum 9 mm mermiye sıktım 1200 sayfa deldi+halıyı deldi ve parkenin eline verdi. Parabellum mermi sivri olduüu için mi daha çok etki yapıyor?

fe süphanallah ?

tabancadan tabancaya mermiden mermiye fark vardır kinde az kiminde çok barut wardır çapları farklıdır ws ws

edit : kafana sıkmaya kalkma emi? Anladığım kadarıyla senin kafa sğlam mermiye yazık olur :)) 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 8461 Toplam Mesaj: 24