Evlenilecek Model
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
farketmez bnm için deleceğimiz yeri bulalım yeter :) yasemin ergeneyle çok sevişmek isterdim , param olsa ilk işim onunla sinema çekmek olacak , başrol ben olacam
-----------------------------:| :D asdsadsad xD
Valla öncelikle namazı olsun,olur olmadık yerde sacmasapan seyler söylemesin,zeki olsun,aslında cok zeki olmasın ama calıskan olsun :S:D Zeki olan da basımıza dert açtı zamanında :) Kısa boylu,eli ayagı düzgün,cokta önemli olmasa da renkli gözlü {yeşil tercihim},bebek gibi yüzü olan & pembe dudaklı bi kız isterdim tabii :/
-
bu saydıklarınızdan şu an kimin yanında var D:
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------8 ay önce mevcuttu... (:
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------bilgi topluyorum bi kaç güne kalmaz bi tane yapıcam 14 şubata kadar bu yazılanlara yakın tamamdır ;)
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------8 ay önce mevcuttu... (:
bnmde 1 ay öncesine mevcuttu =) ama şuan yok (:
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Yanımda da alamıyorum =)
-
Öncelikle esmer olucak , gözleri yeşil olucak , saçları uzun olucak , boyuda en az 1,70 olucak. Kilosuda 53-57 arası bişey olsa yeterli. Kişilik olarak anlayışlı olması , ve mümkünse az konuşması hatta hiç konuşmaması ya da konuşuyosa boş konuşmaması tercih sebebimdir. Ayrıca çok soruda sormaması lazım , soruları yakın arkadaşlarına kankalarına sorsun bana değil. Hee bidee beni seviyormusun demesin , seviyorum ulannn seviyorummm.
-
Seastar bunu yazdı:
Öncelikle esmer olucak , gözleri yeşil olucak , saçları uzun olucak , boyuda en az 1,70 olucak. Kilosuda 53-57 arası bişey olsa yeterli. Kişilik olarak anlayışlı olması , ve mümkünse az konuşması hatta hiç konuşmaması ya da konuşuyosa boş konuşmaması tercih sebebimdir. Ayrıca çok soruda sormaması lazım , soruları yakın arkadaşlarına kankalarına sorsun bana değil. Hee bidee beni seviyormusun demesin , seviyorum ulannn seviyorummm.
-----------------------------ölesini biraz zor bulursun :P
-
MinervaL bunu yazdı:
tipi emo tipi olsun ama namazında niiyazında olsun.anası babası olmasın kaynana dırdırı çekemem:D
-----------------------------namaz kılmayı bilsin ama kılmasın xD
emo tipi olsun çok sexi oluyorlar dimi azgın ve ateşli :D
kaynana dırdırına bende dayananam :D
-
sadık olsun yeter..