Evlilik Programları = Soytarılık Programları
-
ne yazıkki ülkenin hali bu ama benim anlamadığım bu kültürle yetişmemiş olan halk nasıl oluyoda bu tür saçma proğramların başından kalkmıyo.
-
izdiviaç proları olmasa nası gülcez
-
sanki sipraiş veriyoallr -ketçaplı olsun lütfen
gibisinden toplum ahlakını sıfırlayan şeyler bunlar
-
sanırım bu video cevap olabilir..
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-6483483166244823045&hl
-
maalesef tv kanalları iyice seviyesizleşti. alayı bi bka yaarmıyo. izlencek 3-4 kanal var discovery ntv cnbce e2 belki bi bu kadar daha anca
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Ekranda 3-4 tane izdivaç programı var o kadar sacma ve boş programlar ki anlatamam.
Bi kere bu şekilde insanın evlenmesi ne kadar normal ?
Bunlardan bir bölümü izledim geçende.Diyalog aynen şöle.
Erkek: Ben 800 ytl maaş alıyorum.
Sunucu: Maaşı iyi mi sence ?
Kadın: Yok ben 3-4 milyar arası maaş alan birini arıyorum.
Dedi.Benim azımdan otomatik olarak bsg lafı cıktı : |
Bide 3-4 milyar maaşı kim kaybettiyse evleneceği adam 3-4 milyar alacakmış.Kadın sanki cok güzel biri gibi.
Bazıları da diyor ki maddiyat önemli değil.Ben bir gün arıcam dicem ki "Maddiyat önemli değil demiştiniz ben parklarda yatıp kalkıyorum benim evlenebilirmisiniz ? " dicem.
Bazıları da yüz yüze adamın yada kadının suratına tipini beğenmedim diyor : |
Rezilliğe bak.
-----------------------------Türkiye şartlarında YENİ MEZUN, VASAT bir Elektrik Elektronik ya da Bilgisayar Mühendisi,
2 milyar civarlarında maaş alır.
Yani 3 - 4 milyar az değil.
Ama hani şu da varki,
"Yuh arkadaşım oralara kadar düşmüşsün 4 milyar nedir?"
Demeden duramıyorum :|
-
bu programları yayınlayan rtük ' ün ta a.q :| kurtlar vadisini yayınlamazlar bu ipnelerin programlarını yayınlarlar .. İsyan ediyorum !
-
tv ve radyo proglarımı için
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
ciddiye alırlar mı bilmem ama sessiz kalmaktan iyidir.
-
Rezillik diz boyu. Bu tür programlar mantar gibi türüyolar. Bir tanesi biraz ilgi çeksin bütün kanallar aynı formatta ancak biraz daha rezalet içeren programları yayınlamaktan çekinmiyolar reyting uğruna.Yazık.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Ekranda 3-4 tane izdivaç programı var o kadar sacma ve boş programlar ki anlatamam.
Bi kere bu şekilde insanın evlenmesi ne kadar normal ?
Bunlardan bir bölümü izledim geçende.Diyalog aynen şöle.
Erkek: Ben 800 ytl maaş alıyorum.
Sunucu: Maaşı iyi mi sence ?
Kadın: Yok ben 3-4 milyar arası maaş alan birini arıyorum.
Dedi.Benim azımdan otomatik olarak bsg lafı cıktı : |
Bide 3-4 milyar maaşı kim kaybettiyse evleneceği adam 3-4 milyar alacakmış.Kadın sanki cok güzel biri gibi.
Bazıları da diyor ki maddiyat önemli değil.Ben bir gün arıcam dicem ki "Maddiyat önemli değil demiştiniz ben parklarda yatıp kalkıyorum benim evlenebilirmisiniz ? " dicem.
Bazıları da yüz yüze adamın yada kadının suratına tipini beğenmedim diyor : |
Rezilliğe bak.
-----------------------------Türkiye şartlarında YENİ MEZUN, VASAT bir Elektrik Elektronik ya da Bilgisayar Mühendisi,
2 milyar civarlarında maaş alır.
Yani 3 - 4 milyar az değil.
Ama hani şu da varki,
"Yuh arkadaşım oralara kadar düşmüşsün 4 milyar nedir?"
Demeden duramıyorum :|
-----------------------------Abicim siz böyle diyorsunuz da nisan-mayıs aylarında farklı zamanlarda çıkan 2 tane kız vardı. 2side çirkindi. Şimdi hani çirkin demek istemiyorum ama çirkindi işte=) Tekini Microsoft'ta çalışan bir adam aradı. Maaşını unuttum ama oha lan dediğimi hatırlıyorum. Diğre kızı da ses teknisyeni( değişik bi adı vardı bunun) aradı. Nişantaşı'nda evim var falan dedi. Ya kızlarda çirkin şansı vardı ya da birileri çok pis taşşak geçiyor bu programlarla(3.şık kanal mı aratıyo yoksa özellikle). Yani neler neler var abi.
Bu arada evet izliyorum anasını satıyım. Öss'ye çalışırken mahalle karısı gibi olmuştum ne var lan:D