Evlilik Teklifim
-
Buda benim evlilik teklifim:) sağdan soldan biraz çaldık çırpttık esinlendik ama karşıdakini öyle yada böyle mutlu ettik:)
Edit: gazete çıkan bi yazıdan alıntı yapıp kafasında olayı canlandıramayan için:)
Efe Dikmen Önceden hazırladığı kısa film ile sevgilisi Burcu yılmaza sinemada eşi benzeri görülmemiş bir evlenme teklifi hazırladı..Sinemaya arkadaşları ile giden Yılmaz Filmin fragmanlar kısmında sevgilisinin hazırladığı film ekrana gelince büyük şok yaşadı.
-
Güzel kurgu hocam allah mesut etsin :)
-
birgün o şanslı kıza kapalının ortasında alen abi ile 'benimle evlenir misin' pankartı açacam :W
-
Hocam Allah Mutlu Bahtiyar Etsin..
-
bi bana mı garip geldi ? sinemaya koşma dışında birşey göremedim hocam kusura bakma ama :D
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
bi bana mı garip geldi ? sinemaya koşma dışında birşey göremedim hocam kusura bakma ama :D
-----------------------------sonu yok hocam bu işlerin :)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Aynen ya ben bişi anlamadım ayrıca dağın başında sarışın hatunu niye bıraktı gitti bu ? :D
-
mstraker bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------sonu yok hocam bu işlerin :)
-----------------------------:D banada garip geldi ama napalım
-
kız kulesi derim daha da bişey demem
-
allah mesut etsin hocam,
bnimde aklımda dehşet bi ewlilik teklifi var da şimdi soleyemem çalarsınız yoksa :) seneye yapacam bnde ewlilik teklifi kesin bak tv de göreceksiniz bni okadar iddaliyım nah yazıyom buraya :D
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------:) baştaki konuşma ne :D 3 dk dan fazlasını sınema oynatmıyo..bı yer 5 dk oynatırım dedı +400$ istedi:) kısıtlı şeyler yapabiliyosun yani işin özü.basit gibi gorunsede baya ugrastırdı bizi..amaca yönelik oldu en azından.