Evrendeki Sesler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Şu an cepten girdiğim için indirip dinleyemeyeceğim merak ettim konu kaybolmasın :)

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek
    çok etkileyici hayretle dinledim ve çok şaşırdım ...

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Sovyet bilim adamlarida yillarca bu konuda calisiyor ve seslerin(yer yuzundeki) asla yok olmayacagini soyluyorlar.

Eger bu konudada bir gelisme olursa tum yasamis ve kaybolmus bilim adamlarinin yada inanmasi zor eski dostlarin sesleri yakalanabilinecek.

ps: Bence super olacak pek merak etdigim tanimadigim bilim adamlarinin konusmalari..

Chicagoan TRTC34
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    jüpiter ıslık çalıyor la

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

Ilginc olan bu sesler nasil duyuluyor?
    Uzayda Atmosfer yani hava yok o yüzden sesde olmaz diye biliyordum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

trk bunu yazdı:
    -----------------------------

Dünyadan yollanan radyo dalgalrı ile köprü oluşrulmuş;

Anasayfadaki ses bütün seslerin ayrıştırılmadan bütün olarak çıkardığı sesmiş.Yani bütün gezegenlerin çıkardığı sesin karışmış hali 

Ve işin daha ha şaşırtıcı ratafı bu sesler 59 milyon yıl öncesine ait şimdiki seslerini duymamız için 59 milyon yıl geçmesi gerek kaba taslak bi hesapla anca yol alıp buraya geliyor sesler aynı şekilde uzayda gördüğümüz diğer yıldızlrda öyle biz onların şimdiki hallerini görmüyoruz bize ulaşan hallerini görüyoruz çoğu milyonlarca yıl öncesine ait olan görüntüler...

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

trk bunu yazdı:

Anasayfadaki ses bütün seslerin ayrıştırılmadan bütün olarak çıkardığı sesmiş.Yani bütün gezegenlerin çıkardığı sesin karışmış hali 

Ve işin daha ha şaşırtıcı ratafı bu sesler 59 milyon yıl öncesine ait şimdiki seslerini duymamız için 59 milyon yıl geçmesi gerek kaba taslak bi hesapla anca yol alıp buraya geliyor sesler aynı şekilde uzayda gördüğümüz diğer yıldızlrda öyle biz onların şimdiki hallerini görmüyoruz bize ulaşan hallerini görüyoruz çoğu milyonlarca yıl öncesine ait olan görüntüler...

Devasa Bir Boşluğun içinde, Dünya Adında Bir Gezegende Nasıl Varolduğumuzu bile Bilimsel Olarak Açıklayamadan Varolmuş Canlılar Olarak, Böyle Derin bir karanlıkta olmak Tuhaf geliyor. Ne İşim var burada benim, Kim Beni Buraya Getirdi gibi Düşünceler Kaplıyor Uzayı Seyrederken Benliğimi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

trk bunu yazdı:

Mükemmel birşey.

Ayrıca bunun ses hızı olduğunu düşünürsek 59 milyon yıl mı acaba ? Milyarlık yıldızlar çıkar ortaya :) 

He is finding himself.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    ilginç miş

Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

@ ShockMan

Aslında adına madde uzay zaman vs... dediğimiz şeylerin hiç biri yok hepsi bir algı biçimi sadece bir his aslında biz evrenin içinde değiliz evren bizim içimizde; Ne diyordu Matriz' de Mimar: Temel gerçeğin vurgulandığı ve anomalinin hem başlangıç, hem de son olarak ortaya çıktığı, gerçek anına getiriyor. İki kapı var. Sağındaki kapı kaynağa ve Zion'un kurtuluşuna açılıyor. Solundaki kapı matrix'e, sevgiline ve türünün sonuna açılıyor. Senin de layıkıyla belirttiğin gibi sorun seçim. Ama ne yapacağını zaten biliyoruz, değil mi? Daha şimdiden zincirleme reaksiyonu görebiliyorum. Kimyasal haberciler, özel olarak akıl ve mantığı bastırmak için tasarlanmış bir duygunun başlangıcının işaretlerini veriyorlar. Basit ve açık bir gerçeği görmeni engelleyen bir duygu. O ölecek ve bunu önlemek için yapabileceğin hiçbir şey yok… Umut. İnsanın en temel yanılsaması. Aynı anda, hem gücünüzün, hem de zayıflığınızın kaynağı.

@ husnuweb

İnsanın sınırlı kapasitesi bu durumu anlayamaz çünkü evren sürekli genişliyor bunu hiç patlamayan şişirilen bir balona benzete biliriz benim en sevdiğim örnek te budur düşün balonu ilk şişirmeye başladığında belirli mesafelere iki nokta koyuyorsun, ve şişiriyorsun noktalar sürekli birbirinden uzaklaşıyor ve bu olay sonsuza kadar devam ediyor...

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 3441 Toplam Mesaj: 21