Excel Dosyalarını Kurtarma
-
acil yardım müritler
arkadaşın bilgisayarı çöktü mecburen format attık fakat içinde önemli office dosyaları vardı recuva programıyla dosyaları bulduk fakat dosya biçimi bozuk diyor özellikle bozuk excel dosyalarını onara bilecegim bi program biliyormusunuz ?
-
hoca format atıp yeni windows kurmuşsan bitmiştir artık o bence çünkü onun sektörlerine yeni yeni veriler yazılmıştır çoktan
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
hoca format atıp yeni windows kurmuşsan bitmiştir artık o bence çünkü onun sektörlerine yeni yeni veriler yazılmıştır çoktan
-----------------------------durum o kadar kötü diyorsun , nucleus kernel excel diye bi şey buldum ama o da demo full versiyonunu bulamadım
-
walla hocam paran varsa o harddiskin fi tarihinden önceki verilerini bile kurtarabilirsin tabi ki ama bireysel bir kullanıcı olarak zor bence profesyonel bişeyler yapmak gerekiyor
-
hacı getdataback programını kullan exel dosyalarını kurtaracaktır... Tabi doğru kullanmasını bilirsen interneten iyice araştı full olanları var indir googleden nasıl kullanılır die yaz bilgi al sonra çalıştır geri getir. Flash belekteki videoları mp3 leri kurtarmıştım bununla sağlam produr lakin Hdd için kullanmadım bi dene derim.
-
Arkadaşlar acill yardım lütfennn
-
arkadaşın tavsiye ettiği gibi get data back programını kullan format attığınız bölümün dosya sistemine dikkat et iki türlü get data back programı var biri ntfs, diğeri fat32 ona göre ikisinden birini kur serialinide mutlaka gir.. bir dahakine bilgisayar çöktüğünde hemen format atma açılmıyorsa o bilgisayarın hardiskini sök bir başka makinede aç bu şekilde dosyaları kurtarıp daha sonra format atarsın..
-
samet_54 bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar acill yardım lütfennn
-----------------------------üstteki arkadaş sölemiş getdataback denedin mi?
-
o.m. gonderdim
-
arkadaşlar GetDataBack işe yaramadı başka bi program önerisi olan
-
sorun çözülemedi hala başka önerisi olan