Excel İ Acces E Nasıl Çevirebilirim
-
excel bi dosya var onu mdb yapmam gerekli bunu nasıl yaparım bildiğiniz proğram varmı
-
exelde kaydederken virgülle ayrılmış değerler dosyası ki galiba csv idi olarak kaydet sonra bi scriptle onu okuyup db ye yazdır tabi dil biliyosan ... bende bilmiyom :(
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------
exelde kaydederken virgülle ayrılmış değerler dosyası ki galiba csv idi olarak kaydet sonra bi scriptle onu okuyup db ye yazdır tabi dil biliyosan ... bende bilmiyom :(
çok iş yav :D basit bir yolu vardır bunun mutlaka -
http://www.spectralcore.com/fullconvert/adwlanding.php?source=xls2acc&kw=Excel%20to%20access&gclid=CKmLhbSshZICFQxTQgodBkDp9w bunu buldum, bir bak istersen.
-
bunu biliyorum seriali varsa daha iyi olur tabi :)
-
msn e gel hacım :D
edüt şu imzanıda düzelt :) DOMAİN değil DOMAIN :) domaın değil domain :) because english :P
-
durunnn geldim geldim:|
buzul
boş access katalogu oluştur.
sonracıma Dosya> Dış veri al > al > dosya türü exel
sonraki ayarları kendin yaparsın
-
Tuna bunu yazdı:
-----------------------------durunnn geldim geldim:|
buzul
-----------------------------adam biliyo :)
-
Tuna bunu yazdı:
buzul
-----------------------------cıx denedim olmadı :) farklı bir yöntem lasım proğram gibi bişey olsa iyi olurdu :S
-
BuZuL bunu yazdı:
Tuna bunu yazdı:
buzul
-----------------------------cıx denedim olmadı :) farklı bir yöntem lasım proğram gibi bişey olsa iyi olurdu :S
-----------------------------Hacım asp ile yapılabilir bu dediğin. Excel'e bağlanırsın kayıtların sonuna kadar accesteki belirlediğin tabloya aktarırsın olur biter.
-
ontedi bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
Tuna bunu yazdı:
buzul
-----------------------------Hacım asp ile yapılabilir bu dediğin. Excel'e bağlanırsın kayıtların sonuna kadar accesteki belirlediğin tabloya aktarırsın olur biter.
konu dışı ama aynısını mysql dada yapabiliyosun :) access tabloya bağlanıp mysql db ye yazdırıyosun :P