Exe Editleme
-
Programın adı ne hocam ?
-
Program dokuma makinesinin programı vmw hmi diye geçiyor.
-
Adamin 20 dakkada yaptigi is icin ne kadar vermeyi gozden cikarmistiniz hocam ?
-
Ölsün zaten yazılımcılar falan amk, ne masrafları var ki? :)
20dkda yaptığı o işi öğrenmek için öncesinde acaba kaç yüz tane 20 dk harcadı? O 20 dkda yaptığı iş ile sen kaç milyarlık lisans ücretinden kurtulacaksın?
Az makul olun... Hani adama de ki biraz indirim yap 3-4 bine anlaşalım, onu anlarım bi derece, ama yapmayın böyle şeyler, bari bilişim sitesine gelip de demeyin şöyle laflar...
-
wasd bunu yazdı
Ölsün zaten yazılımcılar falan amk, ne masrafları var ki? :)
20dkda yaptığı o işi öğrenmek için öncesinde acaba kaç yüz tane 20 dk harcadı? O 20 dkda yaptığı iş ile sen kaç milyarlık lisans ücretinden kurtulacaksın?
Az makul olun... Hani adama de ki biraz indirim yap 3-4 bine anlaşalım, onu anlarım bi derece, ama yapmayın böyle şeyler, bari bilişim sitesine gelip de demeyin şöyle laflar...
Noktası virgülü hatta smile'ına kadar katılıyorum.
-
yazılımcının emeğine bişey demem de programı kendi yazmış gibi 5000 nedir amk :)
lisans ücreti 10000 ise; 1000 isterim.
böyle daha makul.. bu arada tersine mühendislik ile uğraşmış çoğu kişi yapar bunu :) Ben kurcaladım biraz. -
Yigit bunu yazdı
yazılımcının emeğine bişey demem de programı kendi yazmış gibi 5000 nedir amk :)
lisans ücreti 10000 ise; 1000 isterim.
böyle daha makul.. bu arada tersine mühendislik ile uğraşmış çoğu kişi yapar bunu :) Ben kurcaladım biraz.Lisans ücreti bir defaya mahsus birşey ise 10k'lık lisansa 1-2k ideal, ama her yıl 10k ise bir defaya mahsus 5k bence gayet normal. Yani lisans ücretine göre ayarlamak lazım, yukarıda da dedim hani lisans ücretine göre oran fazlaysa pazarlık yapıp ortada biyerde anlaşırsın.
Evet tersine mühendislikle uğraşmışsan yaparsın, anladığım kadarıyla lisans kontrolüne gelmeden JMP çekmiş sadece, ama ben neden sana 10k kazandırıp bikaç yüz liraya tamam diyeyim?
Neyse söylenecekleri söyledik, varsa yapmak isteyen inceleyip ben yaptım şu kadara vereyim desin anlaşsın, konuyu baltalamaya da gerek yok :)
-
Bir çaya işi çözmeliydi halbuki. Üstüne para istemiş, ayıp etmiş.
500 liralık işletim sistemini 20 liraya kuran adama küfreden neslin ileri yaştaki sektördeki temsilcileri böyle oluyormuş demek ki. O lisansı orijinal almaya kalksan dünyanın parası. Adamın emeğine laf ediyorsunuz. Bugün kıytırık js-html siteleri bile 1000 lira altına yapmayanlar, wordpresse hazır tema giydirip iki hazır ayarı tık tık yapmaya birkaç bin lira isteyenler, servis ücreti diye yüzlerce lira alanların yanında ters mühendislik yapan adam az bile istemiş.
-
Adam yapmis ver parasini dokuma programi kac paraysa %10 ver tekrar cagir yapsin
-
20dk değildir o sen yanlış görmüşsündür
5 sene + 20 dk dır.