Expbrowser V1.0
-
Sonunda yapmaya uğraştığım webbrowserın yapımını tamamladım.
Ntxsoft a yeni sayfa konusunda yardım ettiği için teşekkür ederim.ben salak gibi c:/expbrowser.exe yazmışım :D adam tabi mantıklı expbrowser.exe yaz yeter dedi :D.neyse çok uzattım
programda yazdıklarımızı kopyalama ctrl a ile hepsini seçme falan da var sağ üstten whois çekebilirsiniz direk google da arama yapma var.daha nolsuın dimi :P bulduunuz eksiklikleri bu topic altında cwplandırırsınız weya explotex@hotmail.com a ulaşırsanız sewinirim
Download:http://turk-coders.net/ExpBrowser.rar -
tasarımı boktan, bide adres çubuğu geriden takip ediyo siteyi :) adres çubuğunu hallet bide siteler Mozilla olarak görüyo bunu geri kalanı güsel bide o sol üstteki yeni sayfa şeysini adam gibi bişi yap tasarım zaten dandik bari o düzgün dursun
-
hehe olm onu paintle yaptım :D ben anlamam photoshop neyim :D .ayrıca adres çubuunun geriden takip etme sebebi sayfa yüklenince hallolması sayfa yüklenme çubuu olmadığı için size geç geliyo aslında ie de de böle :)
-
amk TV İzlede GeyTV nin ne işi var lan? hadi koydun ismini bari düzgün yaz GayTV yaz amk tıkladım bi bok olmadı ama onuda halletmen gerekiyo :D
-
HEHE OLM O FB TV :).BEN BUNU KENDİM KULLANMAK İÇİN YAPMIŞTIM UNUTMUŞUM ONU SİLMEYİ :D
-
ayrıca hiç bi kısayol yok gibi mesela F5, Backspace falan filan onlarıda koyu verHerseferinde msj yazıyom çünkü mesaj düzenleyemiyo bu browser (exploitin yaptığı bukadar olur işte
-
browser in için sağol hocam :) keşke buna tahribat ile ilgili şeyler koysaydın tahri browser gibi olurd.. Devam et yazmaya,
Başarıların devamını dilerim, eksikliklerini gider ve her zamam beta sürümünü çıkarmayı prensip edin -
eyw. ama mesaj düzenleniyo az önce denedim :)
-
la Athzai_Khaine sen de gitme adamın üstüne ak..
zamanla gelitşriecek.
emeğe saygı -
yok yok daha iiyi böle :).eksiklerimi öğreniim ki v2 yi ona göre yapiim o eksikliklerle.
-
a.k internet explorer la firefox a kıranmı girmiş sonuna kadar internet explorer :D
bide Olum tepeye kocaman şeyim gibi menü komusun işin içine sıcmısın.Göze görünüm ei değil.Estetik sıfır..
Senın çok çalışman lazım çoook
:D:D
Toplam Hit: 1958 Toplam Mesaj: 20