Expbrowser V1.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    Sonunda yapmaya uğraştığım webbrowserın yapımını tamamladım.
    Ntxsoft a yeni sayfa konusunda yardım ettiği için teşekkür ederim.ben salak gibi c:/expbrowser.exe yazmışım :D adam tabi mantıklı expbrowser.exe yaz yeter dedi :D.neyse çok uzattım
    programda yazdıklarımızı kopyalama ctrl a ile hepsini seçme falan da var sağ üstten whois çekebilirsiniz direk google da arama yapma var.daha nolsuın dimi :P bulduunuz eksiklikleri bu topic altında cwplandırırsınız weya explotex@hotmail.com a ulaşırsanız sewinirim

Download:http://turk-coders.net/ExpBrowser.rar

Selamet dilimizde güller hep nickimizde biz gideriz cennete hey cennete By rene
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    tasarımı boktan, bide adres çubuğu geriden takip ediyo siteyi :) adres çubuğunu hallet bide siteler Mozilla olarak görüyo bunu geri kalanı güsel bide o sol üstteki yeni sayfa şeysini adam gibi bişi yap tasarım zaten dandik bari o düzgün dursun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    hehe olm onu paintle yaptım :D ben anlamam photoshop neyim :D .ayrıca adres çubuunun geriden takip etme sebebi sayfa yüklenince hallolması sayfa yüklenme çubuu olmadığı için size geç geliyo aslında ie de de böle :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    amk TV İzlede GeyTV nin ne işi var lan? hadi koydun ismini bari düzgün yaz GayTV yaz amk tıkladım bi bok olmadı ama onuda halletmen gerekiyo :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    HEHE OLM O FB TV :).BEN BUNU KENDİM KULLANMAK İÇİN YAPMIŞTIM UNUTMUŞUM ONU SİLMEYİ :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    ayrıca hiç bi kısayol yok gibi mesela F5, Backspace falan filan onlarıda koyu verHerseferinde msj yazıyom çünkü mesaj düzenleyemiyo bu browser (exploitin yaptığı bukadar olur işte
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    browser in için sağol hocam :) keşke buna tahribat ile ilgili şeyler koysaydın tahri browser gibi olurd.. Devam et yazmaya,

Başarıların devamını dilerim, eksikliklerini gider ve her zamam beta sürümünü çıkarmayı prensip edin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    eyw. ama mesaj düzenleniyo az önce denedim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    la Athzai_Khaine sen de gitme adamın üstüne ak..
    zamanla gelitşriecek.
    emeğe saygı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    yok yok daha iiyi böle :).eksiklerimi öğreniim ki v2 yi ona göre yapiim o eksikliklerle.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    a.k internet explorer la firefox a kıranmı girmiş sonuna kadar internet explorer :D

bide Olum tepeye kocaman şeyim gibi menü komusun işin içine sıcmısın.Göze görünüm ei değil.Estetik sıfır..

Senın çok çalışman lazım çoook
    :D:D
Toplam Hit: 1958 Toplam Mesaj: 20