Explorer.Exe Sık Sık Çöküyor.
-
iyi geceler müridler.
öncelikle windows 7 kullandığımı belirterek,
windows explorer nette falan gezinirken yaklaşık 10-15 dakikada bir çöküyor, fare işaretçisi falan donuyor ekrana uyarı geliyor, işlemi yeniden başlattığımda normal çalışmaya devam ediyor, sonra tekrar çöküyor falan filan.
hata ayrıntılarını veriyorum, yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim.
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Explorer.EXE
Application Version: 6.1.7600.16768
Application Timestamp: 4d6878c3
Fault Module Name: StackHash_b19c
Fault Module Version: 6.1.7600.16695
Fault Module Timestamp: 4cc7ab44
Exception Code: c0000374
Exception Offset: 000c35e3
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 2057
Additional Information 1: b19c
Additional Information 2: b19c7c480fb8593e9c78e3a1cb083c61
Additional Information 3: d6a2
Additional Information 4: d6a2dd99d19d540846a6bb2478df8644
-
hala explorer kullananlar varmı ya
mozilla yada opera yada chrome kur kökünden hallet sorunu
-
Buraya göz attınmı hocam?
http://social.microsoft.com/Forums/tr-TR/ietr/thread/b3769dec-5461-4289-972c-137a52981ed5
-
samurai bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bence windows 'un explorer.exe 'sinden bahsediyor. (görev yöneticisinde gözüken)
-
kerim bunu yazdı:
samurai bunu yazdı:
-----------------------------bence windows 'un explorer.exe 'sinden bahsediyor. (görev yöneticisinde gözüken)
-----------------------------sanırım haklısın =) durumu mesajı yazdığım saate vererekten özür diliyorum=)
-
samurai bunu yazdı:
-----------------------------:D:D:D
-
explorer cpu kullanımı nasıl?
-
kerim bunu yazdı:
samurai bunu yazdı:
-----------------------------Lanet olsun nerden bi kurdum dedim bulunsun İE 9 kurdum.RAM düşmanı ne ediyo bilmiyorum sanki video işliyorum pc de işlemci şişiriyo ram in anasını ağlatıyo.O görev yöneticisindeki exe sorunu bende de var.Chrome kullanırım çıktığından beri kafam karışşırsa firefox ta orda bi yerlerde durur kuzu gibi.ama bu ie sacma bi program kaldıramıyorum şimdi birde.iyimi çalıştır regedit yazılımdan kaldıramıyorum bir kısmını yönetici olarak kaldırdım bu sefer benim office programları çalışmıyor kafayı yedim.Ya da olmadı yedekleyip sistemi yeniden kuracam bu microsoft internet işinden elini çeksin arkadaş.
-
aynı olay bende de var, ama çözmek için hiç uğraşmadım finallerim bitince format attarım dedim içime sinmemişti format :)
edit: biraz araştırdım da fix it diye birşeyt buldum henüz denemedim ama bi kurcala istersen http://support.microsoft.com/fixit/
-
DJ_Alper bunu yazdı:
explorer cpu kullanımı nasıl?
-----------------------------14-15 mb kadar.
-
hocam bu arada muhabbet internet explorer'a kaydı, windows explorerdan bahsediyorum ne işim olur ie ile :)