folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Extacy İlkokul Kapıları Önünde

Extacy İlkokul Kapıları Önünde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

Antalya gibi sık göç alan ve git gide büyüyen bir şehirde okul önlerinde şeker kabuğunun içine katılmış sakızların içine toz şeklinde katılmış bir çok uyarıcı madde bulundu.

okuyan kardeşlerimiz bunları dikkate alsın dikkat etsinler , çoğumuzun kardeşi var artık endişeleniyorum.

iyi günler.

Software Developer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Gizlice katılmış bi şeyi bilemem ama gençler gittipce aptal olmaya başladı o gün bi çocuk gördüm en fazla 11-12 yaşında cebinde sigara ne lan bu dedim abi ne diorsun ben 2 senedir içiyorum dior...2sene sonra esrar balı devam eder bu böle...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    abi gulmeyin iş ciddi liselerin tuvaletlerine girilmior dumandan a.q...

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    düzgün ve aileden gelen bi eğitim şart

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Erkek

Aile ile hiç mi hiç alakası yok.Tamamen arkadaş ortamı..%100 arkadaş önemli faktör.Böle şeyleri kullanan arkadaşlar varsa,gençlik ateşi ile başlanıyor işte..
    Ağır yaptırımlar ile önlenebilir.Mesela adam liseye başlıyor sigara içmiyor tuvalete giriyor bakıyor her kesde bir sigara,ne biliyim arkadaşları okuldan çıkar çıkmaz sigara içiyor.

Sen o okulda adam gibi yaptırım uygula,sigara içine ilk önce uzaklaştırma 2.sinde adam gibi okuldan atılmayı ver bakiyim o eleman ağzına okulda sigara kelimesini alabiliyormu.

Bok varmış gibi her yerde bali satılıyor,yasaklayacaksın.Bali çekeni bilmemneyi bi güzel döveceksin.!
    Dikkat:Burda bahsettiğim olay,"sokak çocukları" yada "balici" die tabir edilen sürekli balü müptelası tipler değil.Evi yurdu anası babası bilmemnesi olan o kadar çok genç bali çekiyorki bu aslında bilinmiyor ama çok fazla buda..Döveceksin polis alacak ağzını burnunu kıracak 2 gün aç bırakacak.Üstüne bide zararlarını anlatacak.

Kulalan adama 2 sene boyunca her ay temiz kaadı istenecek temiz çıkarsa eywallah,çıkmazsa dayak bak bakalım bu ülkede 1 tane adam bali,esrar bilmemne içermi!

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    küçüklüğümden beri çocukluktan beri arkadaşlarımın içinde er boqu vardı ama ne sigara ne alkol ne esrar türü şeyleri ağzıma bile sürmedim...arkadaş çevresi aile faktörü falan diyoruz ama asıl sorun küçük yaşta büyük düşünebilmekte.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

Ailede şiddet varsa çocuk mutsuz ev umutsuzsa anne baba boşanma eşiğinde kavga eden tiplerse normal olarak huzur olmayan yerde çoğu genç huzuru arkadaşlarının tavsiye ettikleri uçucu maddelerde bulurlar

bizde zaman zaman öyle değilmiyiz, sigaraya başlayana sorarız neden başladın hemen derler sıkıntıdan dertten yani yukardaki örneği yadırgamamak lazım düştükleri durumun çözümünü alkolde uçucu maddede arıyor gençlerimiz yaşıtlarımız.

bu durumları görmez olaydık :(

Software Developer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

küçüklüğümden beri çocukluktan beri arkadaşlarımın içinde er boqu vardı ama ne sigara ne alkol ne esrar türü şeyleri ağzıma bile sürmedim...arkadaş çevresi aile faktörü falan diyoruz ama asıl sorun küçük yaşta büyük düşünebilmekte.

ha biz küçük düşünos yani : ))

her neyse Okulun içinde esrar satan sigara satan hatta ve hatta aabartmıorum eroin satan arkadaşlarım var ve bu çocuklar okul içinde ne kadar karizma yapıo bi yerde para kazanmak için bi yerde popüler olmak için bunu yapıorlar misal ali yi tanıonmu dediklerinde hangi torbacı ailimi denio;) tabi bu onlar için karizma benim için acizliktir. Satsın satmasın demiorum ama kimseye zorla satmıor demi? herkez paşa paşa alıo seve seve: ) bunun önüne geçebilicek şey ise Devlettir. ha şöle bi durumda var dünya üzerinde en kaliteli ot yetişen topraklar bellidir. siverek, diyarbakır... yabancıları bilmiorum yetiştirsinler günahları boynuna ama bizim gençlerimizi zehirlemesinler yurt dışına yollasınlar hollandada serbest oraya havale etsinler m.q Devlet AB ye girmeye kasıo AB ye girince otomatikman bunların yok olacağınımı sanıo acaba tabiki hayır önce bunları temizlesin sora AB ye girmeye çalışsın hoş gerçi önce işsizliği çözsün millet açlıktan bunları yapıo şahsen bu işleri yapan tanıdıklarım göbek ata ata yapmıo her gün " bu gün yakalancazmı acaba" korkusuyla geçio neden bunu yapıo AÇLIK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    extacy KuLLanma KuLLandırma...

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

...
Toplam Hit: 2250 Toplam Mesaj: 18