Ey Aşk...
-
...
-
ja xD ne bu $imdi :|
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------...
-----------------------------ja xD ne bu $imdi :|
katılıyorum bu ne şimdi :D
-
...
-
öl.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
ja xD ne bu $imdi :|
-----------------------------Bir gün adam gibi aşık olursan ve artık hiç bir şey içindeki onu ifade etmekte yetersiz kalırsa anlarsın 3 noktanın ne anlama geldiğini.
Heleki çaresiz kaldığın zamanlarda
...
-
Baska vucutlar bul onlari sev hatta icindekileri sev sonra unut karmasa karmasasi yasa.bu sirada sen de degisik bisey yasamis olursun dene bak .karamsarlik bize yakismaz erkek adam aslandir.discoverey channel da napiyor aslan grubundaki butun disileri becerebiliyo istedigi zaman.neydi o bi kitapta insanin hayvandan tek farki evrim gecirmis ayaklari ustune basabilen duygusal canli turu diye .bi kalipta kalmamaya calis hadi cik bu zivanadan.
-
Benimde aklıma bizim Noel_Baba(deniz) nın "Eyyy a$kı ananı s*keyim..!!" lafı aklıma geldi :| acaba onumu şettiriosun die düşündüm satı$reis:P
-
"yürü güzelim endamını göreyim, sensiz geçen gecelerin ecdadını sikeyim.. ben mecnunmuyum bir aşk için çöllere düşeyim? mecnunuda sikeyim,leylayıda sikeyim" neyzen tevfik.
işte aşk budur.
-
emirreis hocam bravo mükemmel anlatdın aşkı...
aşk 3noktadır a.q aşık olmayan bilemez...
aşık olunca insan hayatına 3 nokta atar...
hayatı önemli değildir...sevdiği varken koyar hayatın götüne...
ama birde o 3 noktayı boşuna atmak var...keşke hikayeye devam etseydim dersin ama iş işden geçmiş olur...bir bakarsın 3 nokta atdıgın hayatın boku yemiş...sönmüş...ama birde ugrunda hayatına 3 nokta atdıgın AŞK'a bakarsın...yanında değil...seni 2 dakikada satmış...
o yüzden demişimdir aşk delikanlı değildir...aşkın işi gücü satışfaction'dır...aşkında a.q hayatında a.q...alkol rulez...
-
Ey Aşk! Ne büyüksün, küçük bir çocuk gibi...