folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ey Hacker"Lar !

Ey Hacker"Lar !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    insan neden hacker oLmak isterki ben şahsiyetim adına konuşayım millete artislik yapmak için farklı bir amaçLa hacker oLmak isteyen varmı aranızda meseLa para kazanmak gibi ?

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek
    ne artıstık ıcın nede para ıcın gunde  en az 3 saat bıl basında oturmadımmı kabus goruyorum :) ortalama 5 saat bıl basındayım. benım ıcın artık yasam tarzı oldu. ama parada kazansaydım fena olmazdı. bır laf var "para kazanmak ıcın yasamak degıl yasamak ıcın para kazanmak lazım"

Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alemdekralbenim
    alemdekralbenim's avatar
    Erkek

Selamun Aleyküm kardeşim.... güzel soru sormuşsun cevap vereyim:)) hacker aslında bir alt kimlik olmuştur bana göre.. nasılki hiçbir zaman bir işi öğrenmeden adam çarpmaya çalışmayacaksın tutup ikitane program indirerek basit açıklardan yararlanılarak yapılan hacklerle hacker değil ancak lamer olunur.. (tabiri caizse cin olmadan adam çarpma) programlarla sistemleri bilmen gerekli bana soracak olursan ilk başta birtane bile olsa programlama dili öğren mantığı sistemi kavra zaten eğer aklın hack e yatıyorsa göreceksin sistemi çözeceksinn bütün programlama dillerinin mantığı kavramı aynıdır...

kral...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    wolfox bunu yazdı:

ne artıstık ıcın nede para ıcın gunde  en az 3 saat bıl basında oturmadımmı kabus goruyorum :) ortalama 5 saat bıl basındayım. benım ıcın artık yasam tarzı oldu. ama parada kazansaydım fena olmazdı. bır laf var "para kazanmak ıcın yasamak degıl yasamak ıcın para kazanmak lazım"

yani bu hackerlık sigara gbibi bişey ole mi BAĞIMLILIK YAPIYOR bence hacker lık değilde TAHRİBAT bağımlılık yapıyor tahribata bi uğramak için ben 2 kiloımetre yol yürüyüp internet cafe aradığımı biliyorum :D

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek
    sen gene sasnlısın ramazanda bekcı benı hırsız sanıp kovaladı gece3te acık kafe aradım:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek
    bır sey daha eklıyecem ben hacker fanaln degılım en azından bır kac numara bılıp hackerım dıyenlerden. hackerlık ayır bır olay ben sadece bılgısayar MAYAGIYIM :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şimdi alt ve üst kimlik tartışmasına girmeyelim:D

Ya hackerlar sağolsunlar bazıları bilinçli bazıları asalak bilinçli olanlar türkiye karşı propaganda yapanları hackliyorlar ASALAK olanlar ise yok ben bu siteni admınını sevmiyom yok teması iyi değil hatta bazıları var kendi sitemden biliyorum aynı katagoride site olmasına dayanamıyor mesela sevgi sitesi var adam sırf tekeli elinde bulundurmak için hacklemeye kalkıyo bir siteyi yapmak kolay oluyo arkdaşlar harcanan paralar ve vakitler üye bulmaktaki zorluk bunları bütün webmasterlar yaşıyordur.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

İNSANIN KENDİNİ KANITLAMASI UNLU OLMA ISTEĞİ TABI PARAYA DOKMEK ISTEYENLER AYRI...

CeLeKatireJeotuzbeş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    CLK-J35 bunu yazdı:

İNSANIN KENDİNİ KANITLAMASI UNLU OLMA ISTEĞİ TABI PARAYA DOKMEK ISTEYENLER AYRI...

bana ünlü hackerları sayarmısın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    benim favorim cododur :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    binevi internet mafyası:D hackerlar aslında adam hacklerara para verecek mesala X gurubu diyelim sitede logosu olacak o gurubun bu site şu gurup tarafından korunmaktadır saldıran karşılık bulacaktır.. haraç kesin sitelerden benimkini ellemeyin:D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2565 Toplam Mesaj: 20