Ezel De Yeni Oyuncu Süprizi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

agalar şenerşen ile anlaşmaya çalışmışlar olmamış .

yeni oyuncu ramizin düşmanını canlandıracak karakter  haluk bilginer :)

süper olacak bence

konuları doğru yere açalım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

kaynak ?

Allah Türktür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

ohoooo :) günaydın patates :)

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

konuya bak ya şaka gibi :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

1 ay önce gazatede okudum haber x)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

:) vay anasını düştüğüm duruma bak bende arkdaştan duymuştum bu gün sonra tvde fragmanını görünce dedim yazayım:)

bu arada olssun ilk arkdaş kaynak sormuş demekki bilmeyenler varmış

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

şener  şen diyorum başka bişey  demıyorum eger  şener  şen  o dızıye katılsaydı  türk dizi  tarihine  adını  altın  harflerle  yazdırırdı  ezel 

kontra bisiklet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Haluk Bilginer 10 numara bi seçim. Şener Şen de iyi olurdu ama Haluk Bilginer çok daha yakışacaktır karaktere.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

ramiz dayı film icabı doğru karakter. doğru karakterin karşısına Şener Şen'i düşmanı olarak koymak saçma olacaktı zaten. bu saatten sonra Şener abiyi kötü karakterde görmek saçma olurdu. yaptığı son filmlere baktığınızda hep doğru karakter doğruluktan yana. o yüzden iyiki kabul etmemiş. haluk bilginer desen acaip bir adam her role yakışıyor. travestiyi bile oynasa yadırgamam. ama Şener abiye yakıştıramam.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

oliWeR bunu yazdı:
    -----------------------------

ramiz dayı film icabı doğru karakter. doğru karakterin karşısına Şener Şen'i düşmanı olarak koymak saçma olacaktı zaten. bu saatten sonra Şener abiyi kötü karakterde görmek saçma olurdu. yaptığı son filmlere baktığınızda hep doğru karakter doğruluktan yana. o yüzden iyiki kabul etmemiş. haluk bilginer desen acaip bir adam her role yakışıyor. travestiyi bile oynasa yadırgamam. ama Şener abiye yakıştıramam.

ramızın dusmanının  kötü karekter  olacagını kım  söledı  hoca  herkes  intikam pesınde iyi  insanlar  ölünce  onları öldürenler  kötü  insanmı oluyor 

bence  yalnıs mantıktasın tamam  haluk bılgıner o role  oturur  ama ben hala  şener  şen den  gecmıs degılım :|

kontra bisiklet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

oliWeR bunu yazdı:

ramızın dusmanının  kötü karekter  olacagını kım  söledı  hoca  herkes  intikam pesınde iyi  insanlar  ölünce  onları öldürenler  kötü  insanmı oluyor

bence  yalnıs mantıktasın tamam  haluk bılgıner o role  oturur  ama ben hala  şener  şen den  gecmıs degılım :|

Hocam Şener Şen'in olmasını herkes gibi bende isterdim ama Şener Şen'in o rolü alması dizide mantık hatasına neden olacaktı. Yanlış hatırlamıyorsam genç bir çocuk diye bahsediyordu bu düşmanından ramiz dayı hatta yanılmıyorsam 20 yıl genç diyordu. O nedenle yaş nedeniyle Şener Şen'in olması saçma olurdu.

Haluk Bilginer'in bu rolün üstesinden başarıyla geleceğine inanıyorum.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
Toplam Hit: 2439 Toplam Mesaj: 20