F-1 De Çalışma İmkanı Günlük 40 Liradan Başlıoooo
-
evet arkdaşlar formula da çalışmak isteyen arkdaşlara duyurulur bizim okul a geldiler formulaya yakın oldukları için ben sordum herkesi alabilioz dediler başvurun tutarsa
http://okan.edu.tr/v5/yazilar.php?yaziid=635 bizim okjlun duyurusu
45 dakika sürecek bu toplantıda sizlere Formula 1 ile ilgili kısa bir sunum yapacağız, sizlere görev yerleri, çalışma koşulları hakkında bilgi vereceğiz. Daha sonra sizleri tanıyacağız. Beraberinizde nüfus kağıdınızın bir fotokopisini ve bir adet vesikalık resminizi getirebilirseniz başvuru işlemlerinizi de tamamlayabiliriz.
Bu toplantıya katılan arkdaşlar Formula 1'in yanısıra çeşitli uluslararası etkinliklerde görev alma şansı yakalayacaklardır.
Çalışma Günleri ve mesai saatleri görev alınacak yere göre değişmekle beraber 4, 5, 6 , 7 Haziran tarihleri olacaktır.
Günlük ücret 40 TL'den başlamaktadır.
bize ulaşabileceğiniz e-mail adresimiz insankaynaklari@toles.com.tr dir.
Saygılarımızla,
Toles Turizm ve Organizasyon
-
ne iş yapılcak orada. çalışmak için aradıkları özellikler varmı. birazdaha bilgi verebilirsen sevinirim.
-
ulan tamda finallere denk geliyor
-
yaş sınırı varmı ? :D
-
yalnız
5 Mayıs, Salı günü, saat 16:00'da
Yer: GSF Konferans Salonu
geçmiş gibimi ne :D
-
yaş sınırı yoksa başvuru yapabilirim
-
ah be kaçırmışız tarihi neyse saglık olsun :)
-
Bugün 10 Mayıs Pazar saat 16:30da sizi görüşmeye bekliyoruz. Cep telefon numaranızı da bildirmenizi rica ederiz
die bir mail aldım şimdi ben bakırköyden
Akfırat Beldesi, Formula 1 Yanı, 34959 Tuzla / İSTANBUL
buraya nasıl giderim ? -
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Bugün 10 Mayıs Pazar saat 16:30da sizi görüşmeye bekliyoruz. Cep telefon numaranızı da bildirmenizi rica ederiz
die bir mail aldım şimdi ben bakırköyden
Akfırat Beldesi, Formula 1 Yanı, 34959 Tuzla / İSTANBUL
buraya nasıl giderim ?
-----------------------------geri mail i böyle ilettiler ama ben esenyurtta bulundugum için..gidemicem :) sağlık olsun...
-
Arkadaşlar F1 de görev alabilmeniz için lisansınız olmalı bunuda istanbul gözetmen kurulu veriyor. Bunun için (TOSFED) Otomobil sporları fed. her yıl yaptığı eğitim toplantısına katılıp lisans almanız gerekiyor. Buna katıla bilmeniz için herhangi bir şartı yok, üniversite öğrencileri için bulunmaz fırsat ama bu yıl geçti mart ayında yapıldı, Tüm otomobil sporların da görev alabiliyorsunuz size ücret de verilmekte ve tüm yemek otel ihtiyaçlarınız kurul tarafından karşılanıyor.
Geçtiğimiz hafta ERC Avrupa rally şampiyonası vardı bende görevliydim " http://www.istanbulrally.org " , F1 de büyük ihtimalle bir sorun çıkmazsa görevli olacağım,
-
gidin ama cok sıkıldım ben :D 8 saat ayakta bekliyosun önünden arabalar 3 sn içinde geçiyor :) rally rulez