F-16’Lar Milli Oluyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı:
    -----------------------------

HeYeT bunu yazdı:
    Türkiye, Türk mühendislerin TAI’de bir F-16 sistem yazılımını başarıyla geliştirmesinin ardından Washington’a uçaklarda bu sistemi kullanma isteğini iletmişti. Obama yönetimi de bu talebe sıcak baktı ve ABD’n bu jesti sayesinde ASELSAN tarafından üretilen silah sistemlerinin F-16’larda kullanılmasının yolu açılmış oldu. Türkiye, dünyada F-16 modernizasyonunda ABD’nin tekelini de bu sayede kırmış olacak. Pakistan’ın kullandığı eski model F-16 uçaklarının modernizasyonunu Türkiye üstleniyor.

acab sırf savaşa uçağı üretmeyelim(ilerisi için) diye ağzımıza sürülen bir parmak bal olmasın bu???

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tayyip basta oldukca super guc olsakta yine millet mirin kirin eder ondan hic gerek yok bu tur tartismalara

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

F-35 ler düşman uçağını görmeden hedefe kilitlenip ateşleyebiliyor. Bizde bu projeye para yatırmamıza ramen amerikada bunun kaynak kodunu israilden başka ülkeye vermiyor. Hani verse ya F-35 in kaynak kodlarını... Yani buna harbiden ağıza 1 parmak bal çalmak denir...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

karabuyucu bunu yazdı:

Hocam konuyu baltalamak gibi olmasın ama başlık biraz garip geldi bana. F-16'lar milli oluyor. :D :D :D

yani haber sitesinden copy/paste haklısın aslında.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:

karabuyucu bunu yazdı:

Hocam konuyu baltalamak gibi olmasın ama başlık biraz garip geldi bana. F-16'lar milli oluyor. :D :D :D

yani haber sitesinden copy/paste haklısın aslında.

yok hoca heralde saba tümerin rıdvan dilmene sen kaç yaşında milli oldun demesindeki gibi bir durum :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:

F-35 ler düşman uçağını görmeden hedefe kilitlenip ateşleyebiliyor. Bizde bu projeye para yatırmamıza ramen amerikada bunun kaynak kodunu israilden başka ülkeye vermiyor. Hani verse ya F-35 in kaynak kodlarını... Yani buna harbiden ağıza 1 parmak bal çalmak denir...

o yüzden Türkiye F-35 projesini askıya aldı diye duymuştum en son,ya kaynak kodu verirsiniz yada çekiliriz gibisinden bi restleşme olmuştu ama en son durum nedir bilmiyorum.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    //kodlarin aciklama eklemisler mi
    //yoksa sirf kod mu acaba :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bak sen şu obamaya bize jest de yaparmış, kömür oğlan kedi canını seviyim senin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    //kodlarin aciklama eklemisler mi
    //yoksa sirf kod mu acaba :B

Bizimkiler yeni yazılım hazırlamış ama çalıştırabilmek için kaynak kodlar gerekiyormuş bakalım ne olacak :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

sivil askeri şirketlerinin olmaması türkiye için çok büyük eksikliklik

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
Toplam Hit: 4483 Toplam Mesaj: 29