F16ları Uçuracak Pilot Kaldı Mı 3 Günde 30 Pilot İstifası
-
Geçmiş hükümetler de iyi değildi, bunlar da iyi değil. Iyi olan insanların gelmesi de mümkün değil. Çünkü egemenler böyle istiyor.
-
Özel sektör, sıcak para, yağlı maaş daha ne olsun ben olsam bende istifa ederdim.
-
mecburi hizmet 15 yıldan 10 yıla düşünce hava kuvvetlerinin adını değiştirmek lazım. TÜRK HAVA YOLLARI PİLOT YETİŞTİRME VE EĞİTİM
... -
F16'dan girip meclisten çıkıldı yine.
1) Darbeci zihniyet orduda halen mevcut (Bunu gözardı edemezsiniz)
2) Askeri veseyat kalktı.
3) Güzel uygulamalar da var kötü uygulamalar da.
4) Zengin daha çok zengin, fakir daha çok fakir oldu.
5) Elitist ulusalcıların bilekleri bükülünce hemen yaygara çıkarmaya başladılar.
6) Şu da bir gerçek ki iyice polis devletine gidiliyor.
Not: Her kesimin iyi ve kötü yönleri vardır.
-
hvkk 100 tane pilot istifa edince batacakmış zannedenler; çok tatlısınız siz :))
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Akp işine gelmeyenleri atmışmış. Adamlar terör örgütü kurmakla suçlanıyor kardeşim, general bu herifler. Kolay mı bu ? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ayrıca yargı ve yürütme kanalları birbirine karışamaz.
Şu 10 yıllık Akp döneminde Türkiye'nin geldiği uluslararası gücü fark etmeyenlere sözüm yok. Türk eğitim sisteminin propagandatik eğitiminin sonuçları. Tabulaştırılmış, ulusallaştırılmış, kültürsüz, kitap yüklü cahil eşşekler ordusu ne olacak bilmiyorum.
Ben bir Türk Vatandaşı olarak yakın TC tarihi boyunca şu 10 yıllık AKP sürecinde ki gelişmeyi hiç bir yerde görmüyorum. Hükümet AB, ABD, Afrika, İslam Coğrafyası, Türk Ülkeleri, BRİÇ ülkeleri vs. heryerde inanılmaz ilerleme kaydeden anlaşmalar, vize uygulamaları vs. yapıyor. Askeri alanda ilk kez ABD bağımlılığını kaldırıyor, tüm dünyanın oyununa gelmeyerek Suriye'ye girmiyor ve girmediği gibi binlerce insanı o zulümden kurtarıyor, İslam dünyasının istisnasız liderliğini oynuyor, bugün AB'ye sizin bize ihtiyacınız var diyor, cari açık azalıyor, kamu borçlanması sıfırlanıyor, devlet dış borcu bitiriliyor, IMF ye 5 milyar dolar borç veriliyor, sağlık sektörünü geliştiriyor, ülkenin her yanını çift yolla örüyor vs. vs.
Kardeşim silkeleninde gerçekleri görün. Mavra atmayın. Bu adamlar içerdeyse vardır bir sebebi, kral mı bu adamda sikinin keyfine göre içeri adam alabiliyor ?
Haha başbakan denen palavracının ağzından konuşma burda gelip
-
laa bu audi maudi diyen bebeler audilere kimler biniyor ruhsatlarını açın bakın yakında size aynı zamanda uzaktan bir akrabam olan dershaneler kralının bir zamanlar öğretmmendi nasıl şimdi kulüp başkanlığı geçen düğününde gördüm saçtığı paraları euro dolar ve yaptığı yeni akımı sünnet düğnünde altın tahta oturtması vssss hepsini aanlatacam
o zamn anlayacanız bu ülkede aqpni nasıl işler çevirdiğini
-
UzatmaNaciye bunu yazdı
pegasus 100 tane ucak şiparasi verdi her ucaga 2 3 pilot lazım sivil havacılıkta başarılar
Adam Durumu özetlemiş daha siz neyin kafasını yaşıosunuz la ?
-
blackglove bunu yazdı
laa bu audi maudi diyen bebeler audilere kimler biniyor ruhsatlarını açın bakın yakında size aynı zamanda uzaktan bir akrabam olan dershaneler kralının bir zamanlar öğretmmendi nasıl şimdi kulüp başkanlığı geçen düğününde gördüm saçtığı paraları euro dolar ve yaptığı yeni akımı sünnet düğnünde altın tahta oturtması vssss hepsini aanlatacam
Konu F16 'dan Audi ve Ruhsatına nasıl geldi :| Allahım ben beni skecem
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdıblackglove bunu yazdı
Konu F16 'dan Audi ve Ruhsatına nasıl geldi :| Allahım ben beni skecem
ortak konyu audiye getirn başalrı yok efendim akp döneminde herkes audiye biner olmuş bilmem ne