folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder F16ları Uçuracak Pilot Kaldı Mı 3 Günde 30 Pilot İstifası

F16ları Uçuracak Pilot Kaldı Mı 3 Günde 30 Pilot İstifası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Geçmiş hükümetler de iyi değildi, bunlar da iyi değil. Iyi olan insanların gelmesi de mümkün değil. Çünkü egemenler böyle istiyor.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Özel sektör, sıcak para, yağlı maaş daha ne olsun ben olsam bende istifa ederdim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

mecburi hizmet 15 yıldan 10 yıla düşünce hava kuvvetlerinin adını değiştirmek lazım. TÜRK HAVA YOLLARI PİLOT YETİŞTİRME VE EĞİTİM ...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

F16'dan girip meclisten çıkıldı yine.

1) Darbeci zihniyet orduda halen mevcut (Bunu gözardı edemezsiniz)

2) Askeri veseyat kalktı.

3) Güzel uygulamalar da var kötü uygulamalar da.

4) Zengin daha çok zengin, fakir daha çok fakir oldu.

5) Elitist ulusalcıların bilekleri bükülünce hemen yaygara çıkarmaya başladılar.

6) Şu da bir gerçek ki iyice polis devletine gidiliyor.

Not: Her kesimin iyi ve kötü yönleri vardır.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

hvkk 100 tane pilot istifa edince batacakmış zannedenler; çok tatlısınız siz :))

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

Akp işine gelmeyenleri atmışmış. Adamlar terör örgütü kurmakla suçlanıyor kardeşim, general bu herifler. Kolay mı bu ? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ayrıca yargı ve yürütme kanalları birbirine karışamaz.

Şu 10 yıllık Akp döneminde Türkiye'nin geldiği uluslararası gücü fark etmeyenlere sözüm yok. Türk eğitim sisteminin propagandatik eğitiminin sonuçları. Tabulaştırılmış, ulusallaştırılmış, kültürsüz, kitap yüklü cahil eşşekler ordusu ne olacak bilmiyorum.

Ben bir Türk Vatandaşı olarak yakın TC tarihi boyunca şu 10 yıllık AKP sürecinde ki gelişmeyi hiç bir yerde görmüyorum. Hükümet AB, ABD, Afrika, İslam Coğrafyası, Türk Ülkeleri, BRİÇ ülkeleri vs. heryerde inanılmaz ilerleme kaydeden anlaşmalar, vize uygulamaları vs. yapıyor. Askeri alanda ilk kez ABD bağımlılığını kaldırıyor, tüm dünyanın oyununa gelmeyerek Suriye'ye girmiyor ve girmediği gibi binlerce insanı o zulümden kurtarıyor, İslam dünyasının istisnasız liderliğini oynuyor, bugün AB'ye sizin bize ihtiyacınız var diyor, cari açık azalıyor, kamu borçlanması sıfırlanıyor, devlet dış borcu bitiriliyor, IMF ye 5 milyar dolar borç veriliyor, sağlık sektörünü geliştiriyor, ülkenin her yanını çift yolla örüyor vs. vs.

Kardeşim silkeleninde gerçekleri görün. Mavra atmayın. Bu adamlar içerdeyse vardır bir sebebi, kral mı bu adamda sikinin keyfine göre içeri adam alabiliyor ? 

Haha başbakan denen palavracının ağzından konuşma burda gelip

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

laa bu audi maudi diyen bebeler audilere kimler biniyor ruhsatlarını açın bakın yakında size aynı zamanda uzaktan bir akrabam olan dershaneler kralının bir zamanlar öğretmmendi nasıl şimdi kulüp başkanlığı geçen düğününde gördüm saçtığı paraları euro dolar ve yaptığı yeni akımı sünnet düğnünde altın tahta oturtması vssss hepsini aanlatacam 

o zamn anlayacanız bu ülkede aqpni nasıl işler çevirdiğini

İts My Life. NOW or NEVER
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı

pegasus 100 tane ucak şiparasi verdi her ucaga 2 3 pilot lazım sivil havacılıkta başarılar

Adam Durumu özetlemiş daha siz neyin kafasını yaşıosunuz la ?

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    blackglove bunu yazdı

laa bu audi maudi diyen bebeler audilere kimler biniyor ruhsatlarını açın bakın yakında size aynı zamanda uzaktan bir akrabam olan dershaneler kralının bir zamanlar öğretmmendi nasıl şimdi kulüp başkanlığı geçen düğününde gördüm saçtığı paraları euro dolar ve yaptığı yeni akımı sünnet düğnünde altın tahta oturtması vssss hepsini aanlatacam 

Konu F16 'dan Audi ve Ruhsatına nasıl geldi :| Allahım ben beni skecem 

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı
    blackglove bunu yazdı

Konu F16 'dan Audi ve Ruhsatına nasıl geldi :| Allahım ben beni skecem 

ortak konyu audiye getirn başalrı yok efendim akp döneminde herkes audiye biner olmuş bilmem  ne

İts My Life. NOW or NEVER
Toplam Hit: 4750 Toplam Mesaj: 33