Face Block :S:S Varmı Böyle Blocklama Sitili ?
-
Hocam cok baktım ..
-
hesap kapatilmistir. ve sanirim o gordugun metin kisinin adi soy adi kisminda yaziyordur. onun icin orda gozukuyordur. yoksa kiz basina boyle bisi yapicak degil ya.
-
anladım hocam sagolasın
-
hocam o "mesaj" facebook un türkçe çevirisinden kaynaklanan bi durum. facebook yeni dil desteği sunmak için çevirileri kendisi değil kullanıcılara yaptırıyor (az çakal değil ipneler:) o gördüğün mesajıda büyük ihtimalle "translations" uygulamasını yükleyip, her tıkladığı yerden bi kutucuk çıkınca şaşıran bi gerizekalı yapmıştır. uygulamada henüz oylama olupta çeviri düşmeyince onu koyuvermiştir ekrana. o da sana denk gelmiş =))
-
" senin aşkın yalanmış bana yalanmamış lazım " kullanıcının adı.
Bunu anlamak zormu?
Ayrıca üst tarafıda silmiş kim print screen aldıysa.
-
Facebook hala bunlari yapiyor mu ? Hacklenmiyor diye de duydum .. o bakimdan iyiymis
-
Face Block :S:S
bu ne baslıktır hoca ya bi kendinize gelin. iyice msn yaptınız burayı. bi bayan "v" leri "w" yazar öbür eleman "dai " der diğeri "buuu" diye konu açar.
-
irem25 bunu yazdı:
-----------------------------
Facebook hala bunlari yapiyor mu ? Hacklenmiyor diye de duydum .. o bakimdan iyiymis
-----------------------------irem sende olmus konuyu mezardan cikartmissin ha
facebook hacklenmiyormu ?
hackledigim binden fazla hesap war ...
-
bu baslikta beni sil diye bagriyo modlar nasil silmemis aylardi bu konuyu oda mechul sorgulamak lasim :)
-
Ölü başlık canavarı geldi, Diril ya başlık :|