folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook & Yonja Saçmalığında Çığır Açtık - Gerçek Dostluğu Parasıyla Arayanlar

Facebook & Yonja Saçmalığında Çığır Açtık - Gerçek Dostluğu Parasıyla Arayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Cem yılmazın dedigi ulan 1.sınıf arkadaşımı gorsem napıcam ee okuma yazmayı soktun mu :D bari evet soktum vss yani sacma bişi bu eski arkadaş bulma dalgasını hala anlamış diilim feysbukta

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    gereksiz insanların birbirini tamamladığı yegane yerler...

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

istemediğim halde izini kaybettiğim 11 tane ilkokul akdşımı buldum gaytte mtluym.

facebook u sviyorum. sorci nin dedii gbi kullanmasını bileceksin.

yonja ztn yalan oldu apaçi dolu orası laf olsun die duruo. 2004 üyesiym yonjada o zmnlar öle yine denk gele eski arkdşlarını fln bulma imkanın oluodu ama artık ynjada öle bi ihtimal kalmadı.

facebook tabki sdc insanlar birbirini bulsun die sdc bizm kara kaşımız gzümüz için acılmadı adamlar eşşek yükyle para kaldırıolar ama snuç olarak bn sdc işime yarayn kısmnı kullanıyorum bana yeter

bence..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

arkadasın dedigi gibi kullanmasını bilceksin bide tvlere cıkıp işte internette parasını kaybetti vs gibi aptalları cıkarıp interneti alttan alta kötuluyolar gibime geldi.

birde gecenlerde fetullahın kanalında gözume takıldı kalp gözu gibi bir programda bir konu işleniyo işte internneten kadın kocasını altadıyo falan sonra kadın eskyi hatırlıyo ona interneti kullanma diyen bir kadını tabi kadının kafası kapalı gul gul öldum  internetten korkanların işine gelmeyenlerin uydurması mal degilsen paranı kaptırmassın mal degilsen canın yanmaz bu hem internet hemde gercek hayattada gecerli

he birde yonja ve onun turundeki sitelerdeki genclik yani böyle tanımlanması lazım baska bir örnegi yok konusmaları yazı sitilleri tam bir igrenclik butunu. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Walla hacı onu bunu bilmem o tip yerlere takılmam ama geçenlerde ekşi sözlükte gezinirken "Bebek okan" nickli bi yawşak gördüm. Yonjanın gülü müymüş neymiş. Facebookta da üyeliği varmış. Bu elemanın olayı yoncada acaip ünlü olmasıymış. Sanırım bu sitelere üyelik ücretleri bunun  yawşaklara bmw olarak geri dönüyo. Elemanı görün, sonra gidin atın kendinizi en yakın yüksek bi yerden :D 

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

o sitelere para vereninde..

verilen paraların  o herife aktarılmasına yardımcı olanında

kafasını skim :)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Nerede durdugun degil nereye baktigin onemli..

Chicagoan TRTC34
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaper_tr
    reaper_tr's avatar
    Erkek
    facebook un amacı nedir tam olarak çözmüş değilim eski arkadaşlarımı bulma yoksa yeni arkadaşlarmı edinme??? ilkokuldan arkadaşımı buldum çok cılız bi muhabbet ettik gitti hani çok eski arkadaşları bulduk ama yine unuttuk...

gerek duymadım. evet öyle idi...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

öncelikle yonja'nın kurulmasında ve maddi olarak büyümesinde ve değer kazanmasında emeği geçen tüm asalakları ve orjinal salakları içten orjinal küfürlerimle yad ediyorum ..yonja'ya kayıtlı bi kızdan tiksindiğim kadar bi başka şey varsa oda ..o kızın yonja'ya aktif katılan bir kızdır.

Facebook'a ise katılımcı deil ..seyirci olarak takılırım ..bazı sağlam ve orjinal gruplar olduğu için, yani facebooku eski yada yeni ark bulmak için kullanmadım.

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    her türlü accountlu gold üyeli vs. paralı üyelikleri olan siteler işime yarıyor :)
Toplam Hit: 7176 Toplam Mesaj: 33