Facebook Artık Kullanıcı Kaybediyor
-
facebook uygulamalarından sıkılan kullanıcılar bu video ilesıkıntılarını dile getirmişler
http://www.youtube.com/watch?v=3ZzP_69ZTFk
bunlar mutlu mu yoksa küfür falan mısayıyorlar toptan :)
-
feysbuk u takankim :D
tr.netlog.com =)
-
Kullanıcı kaybetmesi neyi değiştirir amele kazandıktan sonra :)
-
Nihhahahha!
Super klip : )
Ve bu kadar tepki facebook'un fazla tutulduğunu gösteriyo.
Benimde üyeliğim var facebook'ta : )
-
olsun gayet iyi yapıyo işini facebook.. Ameleler var tabi, amelelerle uğraşmadıktan sonra oldukça düzeyli güzel bir ortam oluşturuyorsun.. Hem dediğiniz gibi ameleler de artık bırakıyormuş siteyi, ne güzel işte.
-
feysbok ne ki ya? tahribat.com da yapsın bi dene feysbok daha fazla kişi alırız biz . Tani yeni sunucu masrafları holy ve rene ye biner :D
-
ahahhahahha ne diyosunuz siz müridler ne kaybetmesi her geçen gün ameleler doluyo yakında türkçeside olur o zaman görün patlamayı:D
-
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------
ahahhahahha ne diyosunuz siz müridler ne kaybetmesi her geçen gün ameleler doluyo yakında türkçeside olur o zaman görün patlamayı:D
-----------------------------evet türkçe olursa feysbuk kro patlamasından patlayabilir çok doğru:|
-
hehehe süper yapmışlar :D
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------facebook uygulamalarından sıkılan kullanıcılar bu video ilesıkıntılarını dile getirmişler
http://www.youtube.com/watch?v=3ZzP_69ZTFk
bunlar mutlu mu yoksa küfür falan mısayıyorlar toptan :)
-----------------------------
hoca aplikasyonları sayıyolar salakça diyorlar beni pokelemeyin ben gerçekten facebooktan sıkıldım diyor.
sonra hot or not neden anlamıyorum diyor? bilmek istemiyorum diyor..
sex quiz
movie quiz
family guy (karakter)
ben hangisiyim ?
zombilerden vs aplikasyonlardan nefret ediyorum.
ben sıkılmaya başladık facebooktan
beni salakça şeylerinize davet etmeyin
vs vs -
Ya hak veriyorum salak salak applicationları var sitelerinde cidden videodada bahsettikleri gibi iq seviyesi sıfırn altında...