Facebook Batar Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    The_Cure bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    Hakkinen bunu yazdı

yaho battıysa her bi sikim batar..

abi yahoo batar çıkar, facebook batar çıkar. Kendilerini yenileyemezse google batar çıkar, apple batar çıkar.

Fakat dönem dönem herkesin bir liderliği vardır. Bak yandex'e deli gibi yatırım yapıyor. Fakat geniş kitlelerden konuşuyorsak ; chrome'a Türk milletini geçirmek ölümdü. Yandex'e geçmeside bi 4-5 seneyi alır.

Google durumun ciddiyetini anlayıp, Türkiye'ye yatırım yaparsa başka tabi.

abi bugün dışarıda istanbul plaka yandexin arabalarından gördüm, tepesinde kocaman bir demir anten gibi birşey var sokak sokak dolaşıyordu üstünde harita servisi yazıyordu. O ne ya? 

yandex haritalar artık trafik yoğunluğunu da gösteriyor harita üzerinden

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    Hakkinen bunu yazdı

abi yahoo batar çıkar, facebook batar çıkar. Kendilerini yenileyemezse google batar çıkar, apple batar çıkar.

Fakat dönem dönem herkesin bir liderliği vardır. Bak yandex'e deli gibi yatırım yapıyor. Fakat geniş kitlelerden konuşuyorsak ; chrome'a Türk milletini geçirmek ölümdü. Yandex'e geçmeside bi 4-5 seneyi alır.

abi bugün dışarıda istanbul plaka yandexin arabalarından gördüm, tepesinde kocaman bir demir anten gibi birşey var sokak sokak dolaşıyordu üstünde harita servisi yazıyordu. O ne ya? 

yandex haritalar artık trafik yoğunluğunu da gösteriyor harita üzerinden

yandexin ceosu kim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı
    seboist bunu yazdı

''devlet batar koç batmaz''

ne alaka

Anla işte memleket batar facebook a bişi olmaz nede olsa kıçımızın üstüne oturup memleketi facebook üzerinden kurtarmaya çalışıyoruz.

Yok Atatürkü seven 75 milyon arıyoruz, yok işte kılıçtaroğlundan muhtar bile olmaz vs, vs sadece ülkem değil dünya böyle bir hal almış mesela ben;

Zamanımın çoğunu bu melete(pc) ayırıyorum eskisi gibi merakımda yok boş şeylere ayırmaya başladım zamanımı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

hırsızlıktan kastımız daha sonradan 65milyon dolara anlaştığı elemanın projesimi ? .

Aynen hocam. Harvard icin yapilMasi gereken siteyi alip kendincelestirmesi. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı

hırsızlıktan kastımız daha sonradan 65milyon dolara anlaştığı elemanın projesimi ? .

Aynen hocam. Harvard icin yapilMasi gereken siteyi alip kendincelestirmesi. 

buda kesin değil ama belkide kendi projesiydi...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

facebook eğer yenilik getirmezse mark zekasını konuşturmazsa elbette batacaktır ama full time facebook a zaman ayıran binlerce çalışan var e markta zekasını konuşturacaktır... sonuç batmaz

Hocam zekasini skim hirsiz pic. Ama arsida kutuk gibi yahudi lobisi var. İstihbarat'in a. koyuyorlar. Butun saglam

Bilisim firmalari yahudi firmasi. Coca cola icmeyin diyorlarda aptallarin Fark etmeigi sey google, facebook, microsoft gibi firmalarin yahudiligi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    Hakkinen bunu yazdı

Yahoo'daki servisi tam hatirlamiyorum ama maps'in aynisi. Panoroma mi neydi, sokaklari izleyebiliyoraun, icinde dolanabiliyorsun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    perize
    perize's avatar
    Erkek

Binlerce kişinin çalıştığı dev bir sektör,,reklamlardan çok iyi kazanıyorlar,,altın yumurtlayan tavuk.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

OLDUM OLASI CITI CIKALI SU FACEBOOKU SEVMEDIM AMK....

MILLET SOSYALLESECEGINE, OTURUP IKI SOHBET EDECEGINE ... NAPIYON KANKA ??? FACE'TEYIM.... bip...bip....bip

BATSADA KURTULSAK

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

facebook google gibi bir güler yüz yakalayamadı neden acaba .*

Toplam Hit: 6270 Toplam Mesaj: 65