Facebook Batar Mı ?
-
The_Cure bunu yazdızumsuk bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
yaho battıysa her bi sikim batar..
abi yahoo batar çıkar, facebook batar çıkar. Kendilerini yenileyemezse google batar çıkar, apple batar çıkar.
Fakat dönem dönem herkesin bir liderliği vardır. Bak yandex'e deli gibi yatırım yapıyor. Fakat geniş kitlelerden konuşuyorsak ; chrome'a Türk milletini geçirmek ölümdü. Yandex'e geçmeside bi 4-5 seneyi alır.
Google durumun ciddiyetini anlayıp, Türkiye'ye yatırım yaparsa başka tabi.
abi bugün dışarıda istanbul plaka yandexin arabalarından gördüm, tepesinde kocaman bir demir anten gibi birşey var sokak sokak dolaşıyordu üstünde harita servisi yazıyordu. O ne ya?
yandex haritalar artık trafik yoğunluğunu da gösteriyor harita üzerinden
-
Prometheus bunu yazdıThe_Cure bunu yazdızumsuk bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
abi yahoo batar çıkar, facebook batar çıkar. Kendilerini yenileyemezse google batar çıkar, apple batar çıkar.
Fakat dönem dönem herkesin bir liderliği vardır. Bak yandex'e deli gibi yatırım yapıyor. Fakat geniş kitlelerden konuşuyorsak ; chrome'a Türk milletini geçirmek ölümdü. Yandex'e geçmeside bi 4-5 seneyi alır.
abi bugün dışarıda istanbul plaka yandexin arabalarından gördüm, tepesinde kocaman bir demir anten gibi birşey var sokak sokak dolaşıyordu üstünde harita servisi yazıyordu. O ne ya?
yandex haritalar artık trafik yoğunluğunu da gösteriyor harita üzerinden
yandexin ceosu kim
-
akmarky bunu yazdıseboist bunu yazdı
''devlet batar koç batmaz''
ne alaka
Anla işte memleket batar facebook a bişi olmaz nede olsa kıçımızın üstüne oturup memleketi facebook üzerinden kurtarmaya çalışıyoruz.
Yok Atatürkü seven 75 milyon arıyoruz, yok işte kılıçtaroğlundan muhtar bile olmaz vs, vs sadece ülkem değil dünya böyle bir hal almış mesela ben;
Zamanımın çoğunu bu melete(pc) ayırıyorum eskisi gibi merakımda yok boş şeylere ayırmaya başladım zamanımı.
-
akmarky bunu yazdı
hırsızlıktan kastımız daha sonradan 65milyon dolara anlaştığı elemanın projesimi ? .
Aynen hocam. Harvard icin yapilMasi gereken siteyi alip kendincelestirmesi.
-
zumsuk bunu yazdıakmarky bunu yazdı
hırsızlıktan kastımız daha sonradan 65milyon dolara anlaştığı elemanın projesimi ? .
Aynen hocam. Harvard icin yapilMasi gereken siteyi alip kendincelestirmesi.
buda kesin değil ama belkide kendi projesiydi...
-
mRBerkay bunu yazdı
facebook eğer yenilik getirmezse mark zekasını konuşturmazsa elbette batacaktır ama full time facebook a zaman ayıran binlerce çalışan var e markta zekasını konuşturacaktır... sonuç batmaz
Hocam zekasini skim hirsiz pic. Ama arsida kutuk gibi yahudi lobisi var. İstihbarat'in a. koyuyorlar. Butun saglam
Bilisim firmalari yahudi firmasi. Coca cola icmeyin diyorlarda aptallarin Fark etmeigi sey google, facebook, microsoft gibi firmalarin yahudiligi
-
The_Cure bunu yazdızumsuk bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
Yahoo'daki servisi tam hatirlamiyorum ama maps'in aynisi. Panoroma mi neydi, sokaklari izleyebiliyoraun, icinde dolanabiliyorsun
-
Binlerce kişinin çalıştığı dev bir sektör,,reklamlardan çok iyi kazanıyorlar,,altın yumurtlayan tavuk.
-
OLDUM OLASI CITI CIKALI SU FACEBOOKU SEVMEDIM AMK....
MILLET SOSYALLESECEGINE, OTURUP IKI SOHBET EDECEGINE ... NAPIYON KANKA ??? FACE'TEYIM.... bip...bip....bip
BATSADA KURTULSAK
-
facebook google gibi bir güler yüz yakalayamadı neden acaba .*