Facebook Bildirileri
-
Selam arkadaşlar
Facebookta bildiriler gelmiyor bana hiçbir şekilde. Ayarlardan her notification ı da check ettim ona ragmen şuanda birisi wall postuma yada bir linkime yorum yaptığı zaman gelmiyor notification. bu sorunun çözümünü bilen varsa ve paylaşırsa cok minnettar olurum.
şimdiden teşekkürler
-
Hacı aynı sorun bende de var. Ve şu da var biri mesaj atıyor ama uyarı olarak gelmiyor. :) Yeniliyorum solda Mesajlar 1 olarak çıkıyor.. Sapık bu facebook Ajax sistemi olduğu içindir belki
-
Facebook acayip Sapıttı Ya.
Mozillada Sohbeti açıyom Başka Sekmeye Geçiyom Geçince Kapanıyor Siktiğim.
-
hoca işte bende o bile gelmiyor ne mail ne notification şans eseri görüyorum milletin yorumlarını falan napmak lazım o işi acilen çözüm lazım
-
gene bakımmı yapıolar napıolar bilmiorum saydaya paylaşım atıorum anasayfada war kendi sayfamda gözükmüo anasayfadan takip ediorum wideo atıorum 1 saat sonra onaylanıo reklam atıcam kafasına göre izin werio ya da wermio
-
mail hesabına düşmesi lazım hemen msni sırf bu yüzden açık tutuyorum ben mail geldimi feysbuktan diye
-
hocam mail de gelmiyor işte mail ayarları yapılı olduğu halde
-
bildirimlerin anlık olarak gelmemesi chat ozellıgını çevrımdısı yaptıgınız ıcın kaynaklanıyor olabilir mi ?
-
yok hocam maalesef online duruyor chat de. bakalım inşallah genel bakım tarzı birşeydir bir kaç arkadaşıma da olmuş aynı sıkıntı sabah düzelmesse facebook a mail atmak zorunda kalacağım gibi gözüküyor
-
bendede vr aynı olay..hatta konuşma penceresinde yazdığımı 7-8 kere ardı ardına yazmaya devam ediyo =)
-
çözümü bulabilen var mı?