folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Facebook Bizi Bu Kadar Mı Mal Yaptı ?

Facebook Bizi Bu Kadar Mı Mal Yaptı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

NoToLeRaNcE bunu yazdı:
    -----------------------------

eger bilgisayarin seni curuttugune inaniyosan adamlar power dugmesi koymus. kapat haci bu kadar kasma elin gitmiyosa kapatmaya fisini cek. yada olmadi camdan firlat. madem o kadar zararli senin beyin hucrelerine kac saattir burda ne diye post kasiyon ? beyin hucrelerini daha fazla olduruyon. kapat kitabini oku.

Sende 2 tane göz 1 tanede beyin var demi ? Konun alında şunu yazdım '' Lütfen ciddi anlamda yorum yapın, yapacaksanız..'' Seni buraya iten ne anlamadım ? Ne tartışma kültüründen anlarsın ne bi boktan laf olsun torba dolsun diye yorum yaparsın sadece.İlgi alanına s-m'ci yazmakla olmuo bu işler ,) Ben sana pc'ye düşmanım mı dedim götünle okuma yazılanı beyninle anla.. Yeter ya bu ne ukalalık bu ne bilmişlik amq. Herkes her şeyin en doğrusunu bilio, konu baltalamaya gelince herkes en iyi oluo.. Bu şekilde beyinden yoksun insanlar olduğu sürece sırtımız yere değmez, aynen devam et bu şekilde mantıksız yaşamaya çok şey kazanırsın.. Admin konuyu lütfen silsin, üslubum daha da kötü olacak yüz göz olacaz burda.. Bida da şu ortamda bi insanla tartışmaya girersem 2 olsun. Selametle..

yasin kadar adabinla konus lan yawsak. amk mala bak ya hit yapmak iciin konu acmis facebook u yerecek ama hitide facebook la yapiyo mal.

oyle kufurlu konusma adamin asabini bozma. o uslubuna da boz bakam hele. bozda senin o cukunu kesen cok olur. sanal disinda boyle konusma.

eger elestiriye gelmiyosan konu acmayacaksin lan lale. sen mi durdurucan beni ? istedigim konuya yazarim. bide selametle yazmis siktir git cw ye amk. senin gibi yalaka kendini bilmez ne dedigini bilmezlerle takil orda.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Şu başlığa cevap yazan herkesin notolerance'ın ne anlatmak istediğini anladığına eminim.ilk üç sayfada da çok iyi bir tartişma oldu. nasıl oldu da konuyu bu hale getirebildiniz anlamış değilim.

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Efendi bunu yazdı:
    Şu başlığa cevap yazan herkesin notolerance'ın ne anlatmak istediğini anladığına eminim.ilk üç sayfada da çok iyi bir tartişma oldu. nasıl oldu da konuyu bu hale getirebildiniz anlamış değilim.

Aynen ya :|

Dostlar sakin olun :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Arkadaşlarımla iletişim içindeyim.. Ders kaydımın ne zaman olduğunu facebooktaki davet edildiğim etkinlikten öğrendim.. Bunun yanısıra sosyal bir site olduğu için okey oynarken , sayfalara takılırken tanışık olduğum insanlar oldu. Ekledik bir birimizi , sohbet , muhabbet felan..

Yani ben bir mallık göremiyorum yaptıklarımda :/

Yaptığım tek mallık varsa sanalda geçirdiğim zamanı abartıyor olmamdır. Bunun dışında facebookta bir mallık yaptığıma inanmıyorum..

Yaşımda 18+ bu arada.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Facebooku ben ilk duyduğum zamanlar oda kuzenimden bende fazla takılmazdım. Hani bu arkadaşlık siteleri gibi gelirdi bana.

Çok yararını gördüm. İlkokul 5. sınıfta amerikaya okumaya giden arkadaşımı bile buldum. Eski manitaların alayını buldum :D

Sonra bu video grupları açılmaya başlandı. Çok ilginç videolar ortaya paylaşılınca dahada bağımlı hale getirilmeye başlandık.

Sonra Aponun (Abdullah Azad) yazılarını okuyunca bi ara faceten sogumuş gibi olup tekrar devam ettik :D

Birde türkcellin facebooku bedava yapmasıda beni facebooka bağlayan en büyük etkenlerden biridir.

İşin özü benim facebooka bakıp kitap okumamam kimseyi ilgilendirmediği gibi milletin uğraşları seni neden bukadar gerdi anlamış değilim. Herkes kitap okumak zorunda değil. Bu da kimseyi ilgilendirmez.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

lanet olası popüler kültür.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

Her zaman faceye ve chat programlarına,chat sitelerine karşı olmuşum.şimdiye kadarda çok az girmişim.inanın tahribatdan başka devamlı girdiyim yok.sadece googlede programlama ile ilgili aramlarımda bulduğum forumlara kayıt oluyorum bilgi alıyorum o kadar.çocuken bile arkadaşlarım oyun oynarken ben forumlarda,sitelerde bişeyler okuyordum.

Bence bu bir problem değil.Yani ben programcıyım ve net benim için vazgeçilmez kaynakdır.ama programlama yada diğer bilgisayar işleri ile uğraşmıyanlar için net sadece kafa dağıtmak,sakinleşmek,eylenmek içindir.Yorgun bir iş gününden sonra kahvesini alıp netde takılmak bence bilgisayarla uğraşmayan biri için çok normal.Bilgisayar iş ile uğraşan her insan işden sonra bilgisayardan uzak kalmak ister.gezmek,dolaşmak ister,kafasını dinletmek ister.tabii bunlar ciddi insanlara ait.

Her gün gezip dolaşıp sonrada netde takılanlar için değil.Her halde onlarında geleceğe dair bir planları var.ne olacaklarını,ailelerine ne ile bakacaklarını,ne iş yapacaklarını düşünüyorlar.Baba parası her zaman olmuyor.

Güzel konu için teşekkürler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:

Facebooku ben ilk duyduğum zamanlar oda kuzenimden bende fazla takılmazdım. Hani bu arkadaşlık siteleri gibi gelirdi bana.

Çok yararını gördüm. İlkokul 5. sınıfta amerikaya okumaya giden arkadaşımı bile buldum. Eski manitaların alayını buldum :D

Sonra bu video grupları açılmaya başlandı. Çok ilginç videolar ortaya paylaşılınca dahada bağımlı hale getirilmeye başlandık.

Sonra Aponun (Abdullah Azad) yazılarını okuyunca bi ara faceten sogumuş gibi olup tekrar devam ettik :D

Birde türkcellin facebooku bedava yapmasıda beni facebooka bağlayan en büyük etkenlerden biridir.

İşin özü benim facebooka bakıp kitap okumamam kimseyi ilgilendirmediği gibi milletin uğraşları seni neden bukadar gerdi anlamış değilim. Herkes kitap okumak zorunda değil. Bu da kimseyi ilgilendirmez.

++++++++++++

A:SD:ASDA::AD:ASD:AD::D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hööe malız biz :W , adabıyla takılcan hocam takılırsan , saplantı haline getirmeyeceksin tavsiye ederim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

mal mı yaptı sizi allah allah bende öyle bi etki yapmadı ama demek bünyeniz kaldırmıyor .

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
Toplam Hit: 7664 Toplam Mesaj: 59