folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook BM Hesabı Olanlar Yazsın 200$ Sadece Destek Sohbetine Verecegim

Facebook BM Hesabı Olanlar Yazsın 200$ Sadece Destek Sohbetine Verecegim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

Facebook business manager hesabı olan ve reklamverenlerin bazılarına Temsilci ile görüşme talebi (Rep support) özelliği açılıyor
    Meta destek talebi oluşturulması lazım. Görevi siz yürütebilirsiniz erişim vermenize gerek yok. Basit bir destek talebi oluşturacagız ve bu görev sonunda size 200$ ödeme yapacagım. 

Elinde böyle bir hesabı olan varsa bana telegramdan  ulaşsın lütfen.

@banwp   telegram

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Biraz detay alabilir miyim? Yanlış anlama hocam seni görünce ban, şut, apargat aklıma geliyor. Yanlış yola girmeyelim de :).

ontedi tarafından 05/Eyl/25 14:07 tarihinde düzenlenmiştir

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı

Biraz detay alabilir miyim? Yanlış anlama hocam seni görünce ban, şut, apargat aklıma geliyor. Yanlış yola girmeyelim de :).

Facebook BM hesabı olan ve güzel reklam harcaması yapan hesaplara sorun yaşadıklarında online görüşebilecekleri bir temsilci ile görüşme özelliği açıyor.  Burada bu temsilciye bir şirketin ticari markasına ait kullanıcı adının tahsis edilmesi için bir resmi başvuru ile form ile yapılacak işlem süresinin en az 1 hafta hızlanması söz konusu. Bu yüzden bu ticket'ı açacak biri ve bir hesap lazım. Merak etmeyin yasal sorunsuz ve herşeyi ben söyleyecegim. Sadece hesap ve bana ayıracak 10 dakkanız olsun yeter

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bende açıktı, normal facebook messenger gibi konuşuyordum temsilci ile ama bulamadım şimdi nereden yapıldığını.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    MikRoBiT bunu yazdı
    ontedi bunu yazdı

Facebook BM hesabı olan ve güzel reklam harcaması yapan hesaplara sorun yaşadıklarında online görüşebilecekleri bir temsilci ile görüşme özelliği açıyor.  Burada bu temsilciye bir şirketin ticari markasına ait kullanıcı adının tahsis edilmesi için bir resmi başvuru ile form ile yapılacak işlem süresinin en az 1 hafta hızlanması söz konusu. Bu yüzden bu ticket'ı açacak biri ve bir hesap lazım. Merak etmeyin yasal sorunsuz ve herşeyi ben söyleyecegim. Sadece hesap ve bana ayıracak 10 dakkanız olsun yeter

bende açık direk kendi markalarımız tanımlı , senin başka firma adına mı başvur mu diyorsun 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    MikRoBiT bunu yazdı
    ontedi bunu yazdı

bende açık direk kendi markalarımız tanımlı , senin başka firma adına mı başvur mu diyorsun 

Meta Business Manager’da “Contact Support” üzerinden çıkan Canlı Sohbet (Live Chat) özelliği:

• Her hesapta görünmez.
      Yeni açılmış veya düşük bütçeli reklam hesaplarında bu seçenek çoğu zaman hiç çıkmaz.

• Aktif reklam kampanyası varsa daha çok görünür. Meta algoritması, reklam harcayan hesapları “öncelikli” görür.

• Bütçe ve harcama geçmişi önemli.
      Düzenli harcama yapan (örneğin aylık birkaç bin $ üzeri reklam bütçesi bulunan) veya ajans hesabı olan Business Manager’larda canlı destek seçeneği daha istikrarlı şekilde açılır.

• Faturalama/Billing sekmesi üzerinden erişim daha kolaydır.  çogu zaman, canlı sohbet “Billing” ekranındaki sorun bildirimi üzerinde çıkar. 

Burada bir ticket oluşturacagız.  Sadece facebook'ta yetkili bir temsilci ile daha hızlı görüşmek için bir kapı. Herhangi bir sorun yada alengirli durum yok. Detayları birebir anlatırım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

.

nereodi tarafından 06/Eyl/25 02:50 tarihinde düzenlenmiştir

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

i

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venedikli
    venedikli's avatar
    Erkek

Hocam ben de bi hesap var. 

Business adres Amerika olması sorun olur mu? 

Reklamlarla ilgili soru sormak için canlı bi temsilci işime yarar.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

bizde açık ben hesap sorunlarında falan kullanıyorum ajans hesabı telegramdan yazdım. ayrıca erişmek için kişisel maillerde var direkt atabildiğimiz metada çalışan.

telegram benim expjah

insidae tarafından 06/Eyl/25 12:31 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 2656 Toplam Mesaj: 15
facebook bm account business manager