Facebook Bug Bildirimi
-
facebook bulunan bugları bildirdiğinde para ödülü veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. bu bildirimi nereye yapıyoruz? Daha önce böyle bir bildirimde bulunup ödeme alan oldumu? Elimdeki açığı olduğu gibi mi vermek mantıklı yoksa geliştirip en kritik seviyeye ulaştığında mı?
-
ne para ödülü hacım paylaş burda 42342 kişinin mübarek günde hayır duasını all :D
-
saybirs bunu yazdı:
-----------------------------ne para ödülü hacım paylaş burda 42342 kişinin mübarek günde hayır duasını all :D
-----------------------------
aynen :D
para ödülü falan yaş iş hocam :) -
canım arkadaşım bu bug la hesaplara erişebiliyorsan alabiliyorsun
Ayrıca bak mubarek gecenin hürmetine paylaş hayır işle dua al bizden :) cennete girersin söylim yani kesindir cennete girersin :P
-
Paylaşsana hacıııı :D Tek başına niye geliştiriyon paylaş hep birlikte kasalım :D feyçükün aklını alalım :D
-
basit hatara vermiyorlar hocam baya sisteme sızma yada hesaba tam erişme gibi durumlarda veriyorlar
-
acık saglamsa ıstedıgın hesaba ulasabılıyorsan ben satın alırım senden :)
-
madem açığı başkalarıda buldu, o report etmeden ben ediyim bakalım.. para vereceklermi. deneyelim. : )
-
arkadaşlar, şuanda üzerinde çalışıyorum açığın. Eğer elle tutulur birşey çıkarsa paylaşmayı düşünmüyorum, programcıyım ve kariyerim açısından facebook.com/whitehat 'da adımın yer alması ihtimali daha mantıklı geliyor.
@cracker para gelirse haber et hacı.
-
ikinizin açığı aynı mı şimdi kafam karışdı
-
listede
-
Celil Ünüver (SignalSEC)
diye bir türk var ulaşabilirsen para vermişlermi söler belkide
-