folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Bug Bildirimi

Facebook Bug Bildirimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

facebook bulunan bugları bildirdiğinde para ödülü veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. bu bildirimi nereye yapıyoruz? Daha önce böyle bir bildirimde bulunup ödeme alan oldumu? Elimdeki açığı olduğu gibi mi vermek mantıklı yoksa geliştirip en kritik seviyeye ulaştığında mı?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

ne para ödülü hacım paylaş burda 42342 kişinin mübarek günde hayır duasını all :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

saybirs bunu yazdı:
    -----------------------------

ne para ödülü hacım paylaş burda 42342 kişinin mübarek günde hayır duasını all :D

-----------------------------

aynen :D 

para ödülü falan yaş iş hocam :)  

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

canım arkadaşım bu bug la hesaplara erişebiliyorsan alabiliyorsun 

Ayrıca bak mubarek gecenin hürmetine paylaş hayır işle dua al bizden :) cennete girersin söylim yani kesindir cennete girersin :P

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Paylaşsana hacıııı :D Tek başına niye geliştiriyon paylaş hep birlikte kasalım :D feyçükün aklını alalım :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

basit hatara vermiyorlar hocam baya sisteme sızma yada hesaba tam erişme gibi durumlarda veriyorlar

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

acık saglamsa ıstedıgın hesaba ulasabılıyorsan  ben satın alırım senden :)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

madem açığı başkalarıda buldu, o report etmeden ben ediyim bakalım.. para vereceklermi. deneyelim. : )

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

arkadaşlar, şuanda üzerinde çalışıyorum açığın. Eğer elle tutulur birşey çıkarsa paylaşmayı düşünmüyorum, programcıyım ve kariyerim açısından facebook.com/whitehat 'da adımın yer alması ihtimali daha mantıklı geliyor.

@cracker para gelirse haber et hacı. 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ikinizin açığı aynı mı şimdi kafam karışdı

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    MrMonk
    MrMonk's avatar
    Erkek

listede

• Celil Ünüver (SignalSEC)

diye bir türk var ulaşabilirsen para vermişlermi söler belkide

Toplam Hit: 4582 Toplam Mesaj: 31