Facebook Çok Arkadaş Ekleyeni Banlıyor
-
hoca aynı olay benım basıma geldı ama benı banlamadılar arkadaslık ıstegı gonderemıyordum yazdım guzelce rıca ettım
dedım acın ıstegımı bana tekrar bır maıl gonderdıler
ıste maıl
Facebook diğer kullanıcıların rahatsız edici bulabileceği eylemleri engellemek için bazı sınırlar koymuştur.
Bu sınırlar sitedeki bazı özellikleri ne kadar hızlı kullandığınızı belirler.
Bu rahatsız edici eylemlere tanımadığınız kişilere mesaj atmak ve arkadaşlık isteği yollamak da dahildir.
Facebook, aşırı hızlı arkadaşlık isteği yolladığınızı veya bu isteklerin aşırı yüksek bir sayı ya da oranda reddedildiğini
tespit ettiği için uyarıldınız.
Ayrıca, arkadaşlık isteği yollamanız geçici olarak engellendi. Bu engel birkaç saatten birkaç güne kadar sürebilir.Ne yazık ki, bu engeli sizin için kaldıramayız.
Bu özelliği kullanmaya devam etmenize izin verildiği zaman, lütfen sınırı tekrar aşmamaya ve arkadaş isteklerini
sadece tanıdığınız kişilere ve
arkadaş çevrenizdekilere yollamaya özen gösterin.
Dikkatinizi çekerim ki, uyarılmanızı gerektiren sınır basit bir sayıdan ibaret değildir ve değişik etkenlere bağlıdır
(hız, zaman ve nicelik gibi).
Güvenlik nedenlerinden ötürü, bu sistem hakkında daha fazla bilgi veremiyoruz.
Bu durumun verebileceği sıkıntılardan dolayı üzgünüz.
bende bu maılın arkasından bır hırcın sekılde maıl yazdım sonrada acılmıs:D
-
hoca sınır yok arkadaşların dedıgı gıbı günlük kota uygulaması var onu aşarsan sana uyarıyorlar gunde 30 kişi ekle yeter banlamazlar:P
-
ya düzenle şu yazını be kardeşim a.ksun sayfanın
-
desene kaşarlar yandı
-
acaba bu uygulama hatunlarda vermı:P
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
ya düzenle şu yazını be kardeşim a.ksun sayfanın
-----------------------------oldumu hocam:D
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
listeyle alakalı değildir bence, sapıklık derecenle alakalı olabilir :)
-----------------------------katılıyorum :D
-
Anti Abaza Sistemi kurmuş adamlar işte 1 saat içinde çok arama yapip karı kızı ekleyeni direk banlıyor :D güzel olms :D
-
TR_ip bunu yazdı:
Anti Abaza Sistemi kurmuş adamlar işte 1 saat içinde çok arama yapip karı kızı ekleyeni direk banlıyor :D güzel olms :D
-----------------------------anti abaza :D azuhaha
-
fb a.q.