Facebook Cular Bir Bakınız
-
Bir kız arkadaşım vardı konuştuğum.. Msn den Faceden Felan şimdi kıza nolduysa faceden listeden çıkarmış msn inide uzundur açmıyor facede profilinde bütün bilgilerini gizlemiş arkadaşlık isteğide atılmıyor Msj da gönderilmiyor yani bu şıklar profilinde hiç gözükmüyor.
mail attım cvp yok msnden çevrımdışı yazdım cvp yok face profilini bakıyorum arada resim değiştiriyor.. Buna bir haber uçurmak istiyorum face üzerinden nasıl beceririm?
yardımcı olursanız sevinirim
-
red di yemişin hacı kovalama bence şimdi aaa yanlışlık oldu felan diycek boşver üzme tatlı canını :)
-
Sana özel yapmamış kız, dışarıdan hiçbir kullanıcıya bilgi falan vermiyor, arkadaş ekletmiyor. Engellemiş olsaydı hiç bulamazdın.
-
Ashitaka bunu yazdı:
-----------------------------
Sana özel yapmamış kız, dışarıdan hiçbir kullanıcıya bilgi falan vermiyor, arkadaş ekletmiyor. Engellemiş olsaydı hiç bulamazdın.
-----------------------------reddi yesem burdayken yerdim.. kızı yurtdışına uğurladık ondan sora haber alamıyoruz nolduysa kıza..
hocam dediğin doru hiçbir kullancıya bilgi vermiyor kız çoğu arkadaşıma sorgulattım işte onlarda da yok ekleme msj gönderme zımbırtsı ama benim bu kıza bir şekilde msj atmam lazım nasıl atarım?
-
biraz acı olcak ama biriyle çıkmaya başlamıştır... klasik kız hareketi.
yarın öbür gün yolda karşılaştınızda slm vermeden geçerse şaşırma
çok yaşadım aynı durumu allahtan aynı anda yazıldım çok kız var =)
-
darkness_izmir bunu yazdı:
+1 bi tane sevgili bulduklarında tipik kızlar gibi hemen ne kadar erkek varsa msnden siler faceni özel yapar arkadasın dedigi gibi selam vermez.
Koy götüne gitsin sokim alayına -
alternatifler yarat
-
Ransack bunu yazdı:
Bir kız arkadaşım vardı konuştuğum.. Msn den Faceden Felan şimdi kıza nolduysa faceden listeden çıkarmış msn inide uzundur açmıyor facede profilinde bütün bilgilerini gizlemiş arkadaşlık isteğide atılmıyor Msj da gönderilmiyor yani bu şıklar profilinde hiç gözükmüyor.
mail attım cvp yok msnden çevrımdışı yazdım cvp yok face profilini bakıyorum arada resim değiştiriyor.. Buna bir haber uçurmak istiyorum face üzerinden nasıl beceririm?
yardımcı olursanız sevinirim
-----------------------------sahte profil yap. bilgilerdede kızı cekicek seyler yaz.düşerse kabul eder sende görürsün
-
ortak bi arkadaşını bulmalısın tamamen kapatamaz anca ortak ark olanlar ekleyebiliodur
-
feysbuk olmasa napardık :|
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi anlattıkalrınla alakası yok bu bir.
Kız zaten türkiyede değildi yani her yaz türkiyeye geliyordu ama türkiyede ikametgah etmiyordu.
Onunla ortak fikirlerimiz vardı ingiltereye gitmek benim işlerden dolayı ben yazın gidicem oda bu kış gidicekti.
yani buraya kadar hatta uğurlamaya kadar sorun yok.
lakin ne olduysa kız hem msn i hemde facesini kullanmamaya başladı sora ipler koptu Şimdi Profilini Görüntülediğimde Ne msj gönder butonu nede arkadaşlık teklif butonu yer alıyor.
amacım buna nasıl ulaşmak?