Facebook Da Bir Konuda Destek Lazım
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
yaw hala tutmadımı :S
-----------------------------ne biçim facecisin sen ya okadar gece gündüz çalıştın bi 1500 oy çıkartamadınmı püüü :)
-
Destek oldum. Favori Canım Okulum Kampanyası ÖRMECİ İLKÖĞRETİM OKULU okulunun 1 adet fotokopi makinesi ihtiyacının karşılanması için destek oldum.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ne biçim facecisin sen ya okadar gece gündüz çalıştın bi 1500 oy çıkartamadınmı püüü :)
-----------------------------yahu o kadar dolandırıcı warki face te kimse güwenmio artık sayfalara ben napiim 62bin kişi war ama anca 10 tanesi girmiştir
-
irwa bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------yahu o kadar dolandırıcı warki face te kimse güwenmio artık sayfalara ben napiim 62bin kişi war ama anca 10 tanesi girmiştir
-----------------------------62k var ve hiç biri sana güvenmiyo :))
-
:) bi oy da benden
-
bi oy da ben çaktım.
Ama bi taraftan da üzüldüm çocuklara,o makina ile zavallılara sınav kağıdı kopyalayacaklar,ben oranın öğrencisi olsam söverdim:)
-
4 oyda Benden :)
-
antivir-US bunu yazdı:
bi oy da ben çaktım.
Ama bi taraftan da üzüldüm çocuklara,o makina ile zavallılara sınav kağıdı kopyalayacaklar,ben oranın öğrencisi olsam söverdim:)
-----------------------------teşkkürler arkadaşlar
-
hadi müridler bir el daha atın az kaldı alalım şu okula şu fotokopiyi ya
listenizdeki diğer kişilerede gönderin oy kullandıktan sonra orda seçenek var zaten
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hadi müridler bir el daha atın az kaldı alalım şu okula şu fotokopiyi ya
listenizdeki diğer kişilerede gönderin oy kullandıktan sonra orda seçenek var zaten
-----------------------------bende destek oldum allahın izniyle :)