Facebook Dan Yediğim Virüs

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı

    Hocam bana gerekli olan ip numarası sildim virüsü basit o ip numarası lazım tr den biri ise şikayetçi olacağım..

    Git git şikayetçi ol. Hatta virüs'ü savcılığa teslim et, onu sorguya çekip ipyi tespit etsinler......

     

    Amk ota boka şikayet nedir. Hayır program tam anlamında nasıl çalıştığını nasıl biliyorsunda ip'den ne veya neyi şikayet edeceksin.. x86 tabanlı ASSEMBLY uzmanı mısın kardeşim. Hayır onuda bırak buradan birisi dese ki;

    "-Abi buldum ipyi 55.XX.YY.ZZZ" dese bu verdiği ip adresini neye dayanarak şikayet edeceksin?

    "XXX cum. savcılığına...

    55.XX.YY.ZZZ nolu ip geceleri bilgisayarıma girip facebook'tan fürüs yediriyor. Tahribattan birisi tespit etti ipyi. Bulduğunuz yerde FURUN" mu diyeceksin?

     


    Geçen sanık sıfatıyla mahkemeye çıktım. IP adresim tespit edilmiş işte anlatıyorum bundan dolayı olabilir bu kesin bir veri değildir ayrıca şu şu vardır..... Hakim ne ip biliyor ne blog biliyor ne ISP biliyor. Kafasına göre karar veriyor. Bırakın olum zaten hakimlerde bu konularda cahil birde siz sikmeyin adalet sistemini. Memlekette zamanında kuşkular yüzünden adamlar asılmış zaten.

    ilk önce siyah olan yere deyineyim dostum geçmiş olsun sana ve ayrıca işin uzmanıysan dosyayı analiz eder adam akılı bir açıklama yaparsın = "-

    Abi buldum ipyi 55.XX.YY.ZZZ" dese bu verdiği ip adresini neye dayanarak şikayet edeceksin? pc yi alıp bilişime götürerek analiz ettirdim bu ip numarasıymış derim siz de analiz edin doğrumu diye zemana ve avira trojen olarak algılamış ve diğer anti analizleri de gösteririm anladınmı şimdi başına bir sıkıntı gelmiş diye insanların ahsabını bozmanın anlamı ve mantığı nedir ? 

    Amk ota boka şikayet nedir. Hayır program tam anlamında nasıl çalıştığını nasıl biliyorsunda ip'den ne veya neyi şikayet edeceksin  cevap biz bu virüsün mantığını anlamaya çalışıyoruz zaten ota boka iş yapmıyoruz sen gibi ya ciddi ciddi bir trojen keylo olsaydı ne alacakdı benim ailemle dostlarımla yazışmalarım var özel şeyler kalkıp beni tehtit edecek bir dorum söz konusu olmuş olsaydı ne olurdu? veyada senin başına gelmiş olsaydı ben bu yorumları sana yazmış olaydım ? kalkıp bana etmediğin küfür kalmazdı ki kendimi zor tutuyorum sana küfür etmemek için ama harbiden sikerler o işi umarım anlamışsındır kapiş konuya fazla post atmasan sevinirim.

    Hocam sadece şunu söyleyeyim siz Türkiye'de ne bürokrasiyi biliyorsunuz ne de gerçek hayatla bilim kurgu filmlerini ayırt edebiliyorsunuz. Madem öyle götürün bakalım o bilişim şubeye bilgisayarlarınızıda analiz etsinler... Orada siz sanıyorsunuz ki "-abi getir makineyi tarayalım analiz edelim çeteresini çıkaralım" diyecekler. Bu konuda daha fazla birşey söylemeyeceğim amacım kimseyi rencide etmekte değil zaten sadece söylediklerinizin teknik bilgiden uzak bürokrasi ile alakasız ve yetersiz söylemlerden ibaret olduğunu söylüyorum.

     

    Diyeceğim edeceğim yapacaklarla olsaydı ohoooo..


    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek

    baskan madem sikayet edecen direk bilgisayari gotur neden burdan adamlara soruyorsun? Bu konu savcilik icin cok gereksiz harbiden :) bilgisayardan anlayan bi adam bu sorunu 10dk da halleder. Kayde deger seyler icin savciliga gidilmeli bence..


    - Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2007
    Erkek

    arkadaşlar bilişim sitesinde yapmayın bari bunu.

    adalet için gereksizmiş

    hakimler bilmemneler uzakmış konuya

    yalan mı hayır değil fakat bu şikayet eden kişinin değil adalet sisteminin ayıbıdır.  

    ha odanıza hırsız girmiş, ha trojan yemişsiniz arasında hiç bir fark yoktur ikiside özel hayatınıza müdahaledir. 

     

    şu an müsait değilim olsam exeyi incelerdim. 

    fakat packlenmemişse decompiel edip bişiler ulaşmaya çalışabilirsin veya firewall üzerinden takip edebilirsin.

    FCN tarafından 31/Eki/13 16:00 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek

    Adamin trojan yedigini dusunmuyorum cok ozel seylerine mudahele edilse bende gitsin sikayet etsin derim ama birsey cikacagini sanmiyorum buyuk ihtimal kullandigi internet tarayicisinda eklenti var veya facebook app si uzerinden yapiyorlar bu reklami olmadi en fazla format atsin.Ben olsam uşenirdim acikcasi bunun icin savcilaga gitmeye :))


    - Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2010
    Erkek
    Cridak bunu yazdı

    sana ne gerek var facebook dondur onu sktr et

    ???


    SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 2429 Toplam Mesaj: 16