Facebook Duvardaki Herşeyi Silmek
-
merhabalar arkadaşlar facebook duvarımdaki tüm gönderileri nasıl silebilirim bi script varmı bununla ilgili
ayarlardan duvarı kapat demeyin tüm gönderilerimi silmek istiyorum tek tek zor oluyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
-
Adamların amacı belli sanmıyorum öyle bi olay olacağını
-
tüm gönderileri tek tek silmeye izin veriyorlar ama bi greasemonkey scripti ile otomatik yaptırabilirsem daha güzel olur cok kişinin işine yarayacagına eminim
-
konunun acılması iyi olmus bilen varsa yardımcı olsn arkadasa katılıorm kısa yolu varmıdır baglantılarımızn veya gnderilerimzin kaldırmanın ?
-
15 20 tane falan silince otomatik hepsi siliniyo
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yok öyle birşey 50 gönderi sildim video yazı paylaşımı filan ama hepsini silmedi yada sen sildiginde aşagıdaki daha fazla gönderi şeyine tıklamadın sanırsam :)
-
ElizaBeTH bunu yazdı:
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------yok öyle birşey 50 gönderi sildim video yazı paylaşımı filan ama hepsini silmedi yada sen sildiginde aşagıdaki daha fazla gönderi şeyine tıklamadın sanırsam :)
-----------------------------hiç denemedim hep öyle oluyo zannettim :)
-
yollamadan once dusunseydin.
burda o kadar yirtiniyoruz gereksiz diye.
sonra tedariksiz hacete gitmis gibi ... tas ariyorsunuz. -
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------ne yazık ki öyle birşey olmuyor bir gece bende sinir olup silmeye kalktım fakat ne kadar uğraşırsam uğraşayım sonunu getiremedim... çok büyük bir eksik vede ihtiyaç bu sorunun çözümünü bilen varsa paylaşırsa cidden iyi olur...
-
MaTRaX bunu yazdı:
yollamadan once dusunseydin.
burda o kadar yirtiniyoruz gereksiz diye.
sonra tedariksiz hacete gitmis gibi ... tas ariyorsunuz.
-----------------------------hocam benzetmee süperr :D
-
Yok sanırım öyle bir şey. Ben elle sildim hepsini, sana da tavsiye ederim güzel oluyor 2-3 yıl önce yazdığın şeyleri görmek.