Facebook Film Oldu
-
Facebook’un ve kurucusu Mark Zuckerberg’in hikayesini anlatan “The Social Network” isimli film çekildi. “Birkaç düşman yapmadan 500 milyon arkadaşa ulaşamazsın” sloganlı film vizyonda.
msn haber sitesinde gördüm nasl bir film acaba nete ne zaman düşer -
hocam sence nasıl olabilir bence saçmalıktan ibarettir şimdiden konusunu söyleyeyim bu gençtir okul falan okur herkes onunla dalga geçer yada bir kaç düşmanı olur buda onlara inat okul falan bırakıp site web tasarımlar ile uğraşır geliştirir kendini alanında sonunda başarır ve filmin mantığını ortaya koyar '' Başarı şans değil çaba gerektirir '' :DD::D bence budur yani
-
ya cocuk gıttı bı sıte tasarladı beynınde projeyı oturttu yerıne daha sonra bunu uygulamaya doktu,bu kadar tutacagını o bıle tahmın edemıyordu!
Ama 500 Mılyon gıbı muazzam bır rakama ulastı uye sayısı ve sonra mıcrosoft gıbı buyuk fırmalar adamın pesıne dustu sonra ortak felan oldular hısseye...
Hay amk şansa bak! Sımdı adam mılyoner oldu ya...
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
ya cocuk gıttı bı sıte tasarladı beynınde projeyı oturttu yerıne daha sonra bunu uygulamaya doktu,bu kadar tutacagını o bıle tahmın edemıyordu!
Ama 500 Mılyon gıbı muazzam bır rakama ulastı uye sayısı ve sonra mıcrosoft gıbı buyuk fırmalar adamın pesıne dustu sonra ortak felan oldular hısseye...
-----------------------------milyoner değil canım, milyarder.
-
Canını yıyım senın :)
ne farkeder kı adam Dunyanın zengınlerı arasına gırdı sanırsam...haberde bu tarz bısey okumustum.
-
husnuweb bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------milyoner değil canım, milyarder.
Ne farkeder bizim kredi kartı borcumuzu ödemiyor ya? -
Biz yapsaydik olmazdi..
Bazen keske ingiliz olsaydim diyorum... :l
-
bi filmi eksikti
-
Facebook un şarkısı Ismaıl yk dan dı :)
Sımdı fılmıde Marktan demek :) Sanırsam fılm muzıgıde ısmaıl yk dan olur yıne :D
-
filmin Türkiye gösteriminde ismail yk'nın ''facebook'' isimli şarkısının resmi soundtrack olmasına karar vermişler ve ismail yk ile anlaşmaya varmışlar
-
hadi be benden önce yazmışlar :)