Facebook Hesabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim bir arkadaşım sevgilisini kontrol için bana başvurdu facebook hesabını hackledim. Tüm bilgilerini değişip gereklilerini aldım.Ancak bu işlemleri arkadaşın pc sinde yaptım. Sevgilisi savcılığa verirse bir sonuç elde edermi en son login olduğumda proxy yapıyordum öncesini hatırlamıyorum. Geri eski mailliyle hesabını aldı ne yapabilir ...

sonuçta kız arkadaşımın başı yanacak çok korkuyor sevgilisine anlatsınmı durumu ... gerçi ondanda korkuyor kafamda karışık belki anlaşılmaz olmuştur... Derin bir konu

ModS: Konu doğru yere taşınmış, konuyla alakalı olmayan ciddiyetsiz mesajlar silinmiştir.

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

doğaçlama takıl oluruna bırak gerekirse ölü taklidi yap bişi olmaz. Savcılık falan bi facebook hesabı için döverler adamı adliyede işimiz gücümüz başımızdan aşkın diye. Alsalar bile dilekçeyi sümen altında unuturlar rahat ol. Yapılan hack ses getirmedikce bi bok olduğu yok...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

senin başın yanar ama uğraşmaz tırsma bir şey olmaz proxy ile de girsen bile bulurlar bir arkadaş demişti adaletden proxy falan hikaye :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

gerçi bi facebook hesabı için emniyet seferber olmaz da şöyle de birşey var şans bu ya yedi sülaleni süründürme ihtimalleri de var hacı..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Bişey olursa, tbt'den enableturk yaptı de. Hatta pm'leşelim gel.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Bişi olmaz.

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İnsanların yargı sürecini ne kadar ti'ye aldığının kanıtıdır bu konu. Gerçi Türkiye'de yaşıyoruz, siz de haklısınız sonuçta :-)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne kadar ergensiniz ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

halen 2003-2004 yıllarındaki Türkiye sanıyorsunuz,

savcılığa verirse kusura bakma ama, a. korlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

facebook.com'un türkiye temsilciliği bulunmadığı için bilişim bürosu yazışma yapamıyor.Böylece sizi de bulamıyor.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bizim arkadaş teröristin faceni hacklemiş , suç duyurusunda bulunmuş adam evine polisler geldi mahkemeye ifade vermeye gitti 1-2 sene sonra delil yetersizliğinden kapandı.

ersn tarafından 31/Ara/12 00:35 tarihinde düzenlenmiştir

küfrederiz villalara kulübeden
Toplam Hit: 3018 Toplam Mesaj: 22