Facebook Hesabı
-
Benim bir arkadaşım sevgilisini kontrol için bana başvurdu facebook hesabını hackledim. Tüm bilgilerini değişip gereklilerini aldım.Ancak bu işlemleri arkadaşın pc sinde yaptım. Sevgilisi savcılığa verirse bir sonuç elde edermi en son login olduğumda proxy yapıyordum öncesini hatırlamıyorum. Geri eski mailliyle hesabını aldı ne yapabilir ...
sonuçta kız arkadaşımın başı yanacak çok korkuyor sevgilisine anlatsınmı durumu ... gerçi ondanda korkuyor kafamda karışık belki anlaşılmaz olmuştur... Derin bir konu
ModS: Konu doğru yere taşınmış, konuyla alakalı olmayan ciddiyetsiz mesajlar silinmiştir. -
doğaçlama takıl oluruna bırak gerekirse ölü taklidi yap bişi olmaz. Savcılık falan bi facebook hesabı için döverler adamı adliyede işimiz gücümüz başımızdan aşkın diye. Alsalar bile dilekçeyi sümen altında unuturlar rahat ol. Yapılan hack ses getirmedikce bi bok olduğu yok...
-
senin başın yanar ama uğraşmaz tırsma bir şey olmaz proxy ile de girsen bile bulurlar bir arkadaş demişti adaletden proxy falan hikaye :D
-
gerçi bi facebook hesabı için emniyet seferber olmaz da şöyle de birşey var şans bu ya yedi sülaleni süründürme ihtimalleri de var hacı..
-
Bişey olursa, tbt'den enableturk yaptı de. Hatta pm'leşelim gel.
-
Bişi olmaz.
-
İnsanların yargı sürecini ne kadar ti'ye aldığının kanıtıdır bu konu. Gerçi Türkiye'de yaşıyoruz, siz de haklısınız sonuçta :-)
-
ne kadar ergensiniz ya
-
halen 2003-2004 yıllarındaki Türkiye sanıyorsunuz,
savcılığa verirse kusura bakma ama, a. korlar.
-
facebook.com'un türkiye temsilciliği bulunmadığı için bilişim bürosu yazışma yapamıyor.Böylece sizi de bulamıyor.
-
bizim arkadaş teröristin faceni hacklemiş , suç duyurusunda bulunmuş adam evine polisler geldi mahkemeye ifade vermeye gitti 1-2 sene sonra delil yetersizliğinden kapandı.
ersn tarafından 31/Ara/12 00:35 tarihinde düzenlenmiştir