folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Facebook İzledigimiz Videoları Afişemi Ediyor?

Facebook İzledigimiz Videoları Afişemi Ediyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bir kaç gündür bu facede gözüme çarpıyor x kişi izlesenede şu videyo izledi y kişi daily de şu videoyu izledi diye  mesele ben xhamsterde kültürel bir video izledim bunuda orda afişe etmişmidir etmişse bundan herkes haberdar olmuşmudur bunun kaydı falanı fişmanı tutuluyormudur?

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Site facebook yorum eklentisi falan kurmuşsa sayfaya giren kişinin izlediği videolar feysbuka aktarılıyor diye bilmekteyim ama şöyle de olabilir; izlesene uygulaması var feysbukta oradan görüp tıklayıp izliyor olabilir. 

Bende çok görüyorum.  Ama izlenilen videolar ya fantezi içeriyor :D ya da daha değişik şeyler.

Hilal Cebecinin frikiği diye gördüm bikaç kez.  

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

yok artik!

bana oyle bisi olmadi hic ? duvarda falan gozukuyo mu oyle bisi oldumu ?

benim bildigim herhangi bi sitede bi video yu izledin mi yada begendinmi cikar.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

+18 videoları izlemek istediğinde siteye 18 yaşından büyük olduğunu kanıtlamak için giriş yapman gerekiyo. facebook ile bağlana tıkladığında sana onay

verip vermediğini soruyor. onayla birlikte zaman tünelinde yayın yapma iznini de kapmış oluyor o zımbırtı ve izlediğin videoları afişe edebiliyor.

uygulamalara izin vermezsen ve facebook u mesela google chrome ile kullanıyorsan xhamster a da firefox ile dalarsan böyle bi sorunla karşılaşma ihtimalin

%0 olur. tabi firefoxtan facebook a girmemen lazım :)

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ugulamaya izin vermeyin gerisi fasa fiso

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

senin kullandığın uygulamalardan olabilir. izlesen falan uygulaması.

bide neredeyse her sitede eklentisi var artık facenin. en garantisi farklı browser kullan :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

sag üst tarafda haber geçen kısımda ali veli izlesene.com da sexi kızları izledi diyor elemanın arkadaşının profiline bakıyom arkadaşı bu videyo paylaşmış buda izlemiş ben tıklıyıp izleyince benide aynen afişe ediyor app falan yok çok boktan bi durum bakıyom hiç olmadık adamlar acaip videolar izliyor ama bu olay xhamster de vardır yoktur onu çözemiyorum.

yunusozturk.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:
    -----------------------------

sag üst tarafda haber geçen kısımda ali veli izlesene.com da sexi kızları izledi diyor elemanın arkadaşının profiline bakıyom arkadaşı bu videyo paylaşmış buda izlemiş ben tıklıyıp izleyince benide aynen afişe ediyor app falan yok çok boktan bi durum bakıyom hiç olmadık adamlar acaip videolar izliyor ama bu olay xhamster de vardır yoktur onu çözemiyorum.

-----------------------------

ali veli izlesene.com da dediği yerdeki izlesene.com da linke mi bağlı? yani tıklayınca bi face sayfası appsi çıkması lazım. çıkınca da uygulamayı engelle/ sayfayı engelle de olması lazım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergum06
    sergum06's avatar
    Erkek

bi yere facebookla bağlanırsan ne var ne yok serer facebook :D

boksörler yere düştüğünde değil yerden kalkamadığında yenik sayılırlar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Neobantist
    Neobantist's avatar
    Erkek

çoğu arkadaş mal gibi kendi izlediğini deşifre ediyor falan kişi sexy kızlar etek altı videosunu izledi vs :) malların haberi yok uyarmasam kalacak öyle. Yaptıklarının dökümünü görden temizleyip çıkış yaptıktan sonra izlenecek videoya gitmekten başka yol yok galiba.

fuck off!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

bende görüyom anasayfada filan bazen xxx Şu videoyu beğendi filan diye.. Bende de şey çıkıyor kendi profilimde mynette filan okuduğum haberler çıkıyor.

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
Toplam Hit: 2971 Toplam Mesaj: 18