Facebook Maddi Bir Adım Daha Attı
-
-
Facebook un anasayfasındaki slogan tarih sayfasındaki yerini almıştır.
mtst tarafından 25/Mar/13 12:35 tarihinde düzenlenmiştir -
la bana niye mesaj atmaya çalışıyon dicektim.
ortak arkadaşın olmayan ya da memleket okul vs ortak noktan olmayan insanlara mesaj atıcağında oluyor. Not türkçe kullanıyosan turkey ağına katıldıysan var :)
-
Züker bu adamı zücker.
-
la büyütmeyin olayı size versek gold üyelik olayı bile koyarsınız. bot koyarsınız lan siteye :D susun işte adam diyor ki kişi listende olmayan birine mesaj atacaksan ya para vericeksin yada adamı ekliyceksin bu kadar basit :D
-
interfector bunu yazdı
la büyütmeyin olayı size versek gold üyelik olayı bile koyarsınız. bot koyarsınız lan siteye :D susun işte adam diyor ki kişi listende olmayan birine mesaj atacaksan ya para vericeksin yada adamı ekliyceksin bu kadar basit :D
mürid haklı. çok büyütüyorsunuz.
sanki facebook kompile paralı olsa başk çözüm yok.
google+'sı var, IRC'i var. skype'ı var. var oğlu var.
-
bana paralı mesaj atarlarsa eğer feysbuk bana ödeme yapacakmı ? nede olsa ben kazandırdım ona o parayı ?
-
trabs0n bunu yazdı
bana paralı mesaj atarlarsa eğer feysbuk bana ödeme yapacakmı ? nede olsa ben kazandırdım ona o parayı ?
öyle birşey olsa üç beş tane sahte karı kız profili açıp paranın mına koyarlar.. :)
-
BLacKLorD34 bunu yazdı
facebook yalanı diye bir haber yazılsa medyada o zaman sıçar ve kaldırırlar kesin
-
BLacKLorD34 bunu yazdı
Burada kayıt olmaktan bahsediyo yanlış anlaşılmasın. Toplanıp çakma bi facebook mu kursak ne yapsak.