Facebook NZT Hapı Hakkında Lütfen Gelin
-
arkadaşlar şu limitless filmindeki hapı bilirsiniz hani adam içince kafası çok çalışıyodu hani :)
facebookta reklamları dönüyo bu aralar, tıkladım şimdi buna baktım adamlar güzel tezgah kurmuş ne satıyolar bilmiyorum sayfanın tam içeriğinide unuttum zaten şu anda
neyse taş..ağına bi yorum yapayım dedim şuna "arkadaşlar gerçekten çok güzel, inanılmaz, hapı kullandım ve kpss'den 97 puan aldım" tarzı bişey yazdım
o günden sonra hiç arkadaşlık isteği gelmeyen bana günde 10 tane 20 tane istek geliyo tanımadığım elemanlar hep siliyorum hepsini 1 haftadır düşünüyorum bunlar beni niye ekliyo diye neyse birini kabul ettim sordum hocam nerden ekledin beni falan diye dedi bu nzt hapıyla ilgili üniversiteye hazırlanıyorum falan dedi aha dedim :)
mesajlara bi baktım arkadaşım olmayan bi sürü insan mesaj göndermiş diğer kısmında görünüyo ya onlar hepside bu nzt hapıyla ilgili memnun kaldınız mı tarzı mesajlar yazık günah ya insanlar umuduyla oynamak böyle bişey galiba acıdım amk
bana bu reklamın linki atabilir misin ben bulamadım yorumumu silip böyle şeylere inanmayın tarzı bi yorum yapıcam silerler ama en azından görenler olur yinede
-
İnsanları kandırmak çok kolay yok yok aslında insanlar çok kolay kanıyor.
-
İnsanın Başına ya Meraktan Gelir Yada Taraktan
Bu Durum bizim TÜRK Milletinde hatttt safhada bulunur...
Yıllar Önce bu tür şeyler yoktu.
Tvlerde çıkan balmış pempe maskeymiş reklamları yoktu...
Adamları Olayı bi çözdü, Koskoca Büyük bir pazar oluştu.
Ayakkabıyı bile tv den satan tv den alan var. -
Hocam facebookta yorum gecmisine bi bak cikar orda
-
istemeden adamlar için reklam yapmışsın. eminim o yazdığından esinlenip alanlar vardır :S umarım sayı fazla değildir de milleti dolandırmamış olur pijler. ben denk gelmedim. denk gelirsem sayfayı yazarım hocam.
-

Welcome to real world. :D
-
yorum geçmişimde çıkmadı bi yere yorum yazdımda nereye yazdığımı hatırlamıyorum
toplu olarak facede mesaj gönderme var mı yoktur zannedersem spam ayağına
-
Bu hapı para verip alanlar gerçekten bu hapa ihtiyacı olacak kadar salaklar :-)
-
mataramasuko bunu yazdıBu hapı para verip alanlar gerçekten bu hapa ihtiyacı olacak kadar salaklar :-)
katılıyorum katılmasına da filmde hugh jackmanın sevgilisi rolünde ki sarışın hatunun umuduyla alınabilitesi yüksek bu hapın
edit: hocam konuya googleda arayanların bulabileceği şeyler yazalım belki insanlar googleda arar hap gerçekmi diye
nzt hapı, nzt hapı işe yararmı, nzt üniversite, nzt öss, zeka arttırma
-
Placebo etkisi yapıyor bu haplar.Ben şimdi tutupta sana nane şekeri versem ve bu hap süper, zeka açar falan desem sende benim dediklirime inanırsan o nane şekeri harbidende zekayı açar.Psikolojik yani.
-
abicim ne insanlar mesaj atıyo ya kızım üniye hazırlanıyo ona alıcam nasıl etkilimi diyo
ne kızlar mesaj atmış atmış bakmaya kıyamazsınız bu hap gerçekten işe yarıyomu diye soruyo yazık abi valla bu millete yazık :)