folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook NZT Hapı Hakkında Lütfen Gelin

Facebook NZT Hapı Hakkında Lütfen Gelin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

arkadaşlar şu limitless filmindeki hapı bilirsiniz hani adam içince kafası çok çalışıyodu hani :)

facebookta reklamları dönüyo bu aralar, tıkladım şimdi buna baktım adamlar güzel tezgah kurmuş ne satıyolar bilmiyorum sayfanın tam içeriğinide unuttum zaten şu anda

neyse taş..ağına bi yorum yapayım dedim şuna "arkadaşlar gerçekten çok güzel, inanılmaz, hapı kullandım ve kpss'den 97 puan aldım" tarzı bişey yazdım

o günden sonra hiç arkadaşlık isteği gelmeyen bana günde 10 tane 20 tane istek geliyo tanımadığım elemanlar hep siliyorum hepsini 1 haftadır düşünüyorum bunlar beni niye ekliyo diye neyse birini kabul ettim sordum hocam nerden ekledin beni falan diye dedi bu nzt hapıyla ilgili üniversiteye hazırlanıyorum falan dedi aha dedim :)

mesajlara bi baktım arkadaşım olmayan bi sürü insan mesaj göndermiş diğer kısmında görünüyo ya onlar hepside bu nzt hapıyla ilgili memnun kaldınız mı tarzı mesajlar yazık günah ya insanlar umuduyla oynamak böyle bişey galiba acıdım amk

bana bu reklamın linki atabilir misin ben bulamadım yorumumu silip böyle şeylere inanmayın tarzı bi yorum yapıcam silerler ama en azından görenler olur yinede

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

İnsanları kandırmak çok kolay yok yok aslında insanlar çok kolay kanıyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İnsanın Başına ya Meraktan Gelir Yada Taraktan

Bu Durum bizim TÜRK Milletinde hatttt safhada bulunur...

Yıllar Önce bu tür şeyler yoktu.

Tvlerde çıkan balmış pempe maskeymiş reklamları yoktu...

Adamları Olayı bi çözdü, Koskoca Büyük bir pazar oluştu.

Ayakkabıyı bile tv den satan tv den alan var.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hocam facebookta yorum gecmisine bi bak cikar orda

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

istemeden adamlar için reklam yapmışsın. eminim o yazdığından esinlenip alanlar vardır :S umarım sayı fazla değildir de milleti dolandırmamış olur pijler. ben denk gelmedim. denk gelirsem sayfayı yazarım hocam.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Welcome to real world. :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

yorum geçmişimde çıkmadı bi yere yorum yazdımda nereye yazdığımı hatırlamıyorum

toplu olarak facede mesaj gönderme var mı yoktur zannedersem spam ayağına

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Bu hapı para verip alanlar gerçekten bu hapa ihtiyacı olacak kadar salaklar :-)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    Bu hapı para verip alanlar gerçekten bu hapa ihtiyacı olacak kadar salaklar :-)

katılıyorum katılmasına da filmde hugh jackmanın sevgilisi rolünde ki sarışın hatunun umuduyla alınabilitesi yüksek bu hapın

edit: hocam konuya googleda arayanların bulabileceği şeyler yazalım belki insanlar googleda arar hap gerçekmi diye

nzt hapı, nzt hapı işe yararmı, nzt üniversite, nzt öss, zeka arttırma

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Placebo etkisi yapıyor bu haplar.Ben şimdi tutupta sana nane şekeri versem ve bu hap süper, zeka açar falan desem sende benim dediklirime inanırsan o nane şekeri harbidende zekayı açar.Psikolojik yani.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

abicim ne insanlar mesaj atıyo ya kızım üniye hazırlanıyo ona alıcam nasıl etkilimi diyo

ne kızlar mesaj atmış atmış bakmaya kıyamazsınız bu hap gerçekten işe yarıyomu diye soruyo yazık abi valla bu millete yazık :)

Toplam Hit: 1939 Toplam Mesaj: 14