folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Okey Nedir Bu Benim Çektiğim

Facebook Okey Nedir Bu Benim Çektiğim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yaw arkadaşlar https://apps.facebook.com/oyun_okey/ bu sıçtığım oyunu deli ediyo beni 10 15 müşterim var illa bunu oynamak istiyor herzaman açılmıyor buda bugün nekadar uğraştıysam açılmadı flash player java v.s hepsi yüklü

hayır arkadaş milyon tane okey oyunu var arkadaşlar burada diyo lan çagır ozman arkadaşlarını öbüründe oynayın allahım yarrabbim kızıyorum yine ya yokmu çözümü

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

simdi hafiz eger valiligin onayladigi su meshur filtreleme yazilimini kullaniyorsan yada ne bileyim cafe yonetim yazilimin handycafe ise ve handy cafenin filtreleme yazilimini kurduysan bazi seyleri o filtreleme yazilimi engelliyor senin yapabilecegin bir sey olmuyor.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

bir de bu aralar genel olarak o okeyde bir problem var ondanda kaynaklanabilir aslında.

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

bendede kaç gündür çalışmıyordu. sonradan farkettim chromeda sıkıntı çıkarıyo. mozillada açıyo şu anda.

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

simdi hafiz eger valiligin onayladigi su meshur filtreleme yazilimini kullaniyorsan yada ne bileyim cafe yonetim yazilimin handycafe ise ve handy cafenin filtreleme yazilimini kurduysan bazi seyleri o filtreleme yazilimi engelliyor senin yapabilecegin bir sey olmuyor.

Yok hocam filitre engelleyince kırmızı bi sayfa çıkıyo yada server de engellendiği ni gösteriyo bu hıyar herifler bence yapamıyor oyunu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bico
    Bico's avatar
    Erkek
    Forever_Piratebay bunu yazdı

bendede kaç gündür çalışmıyordu. sonradan farkettim chromeda sıkıntı çıkarıyo. mozillada açıyo şu anda.

Bende mozilladada açılmıyor hocam : S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bico bunu yazdı
    Forever_Piratebay bunu yazdı

Bende mozilladada açılmıyor hocam : S

bugün denedim açtı bi açıyo işte bi açmıyo uyuz ediyo beni

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

orda karı kız çok düşüyor hocam yeminle şahidim bizim kuzen ordan en az rahat 30 tane hatun attı eve ulan heleki gold üyelere daha çok gidiyo kuzen vw  ben okey oynuyorduk aynı masada  bir kız geldi diğer  adam buna salça oldu kuzen hayvanmısın filan dedi adam gitti sonra kız kuzenle konustu telefon msn fılan derken kızı aldı evinden  goturdu ulan bu 2 saatte oldu hesapla artk o adamlar neden ıstemesın :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

orda karı kız çok düşüyor hocam yeminle şahidim bizim kuzen ordan en az rahat 30 tane hatun attı eve ulan heleki gold üyelere daha çok gidiyo kuzen vw  ben okey oynuyorduk aynı masada  bir kız geldi diğer  adam buna salça oldu kuzen hayvanmısın filan dedi adam gitti sonra kız kuzenle konustu telefon msn fılan derken kızı aldı evinden  goturdu ulan bu 2 saatte oldu hesapla artk o adamlar neden ıstemesın :D

:) istesinde bea kardeşim birsürü okey var gitsin onu oynasın amk :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek

Bana da hiç taş gelmiyo aga ya :( :(

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

chrome'da sorunsuz açılıyor hacı bende..

Toplam Hit: 2242 Toplam Mesaj: 14